marina Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 wszyscy sie deklaruja to ja tez, oczywiscie w tej wolniejszej, 100-140 km/h 1. Komandir - delikatny jestem, więc pod dachem 2. Komandirowa - tfardzielka, ale zagonię pod dach. 3. Grzesiek78 - dach, ale namiot tez da rade 4. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 5. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 6. Artik523 - nocleg-pod dachem 7. Kojot-Dach,ale się dostosuję 8. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) 9. Sadek - pod dachem 10. Sadkowy Plecak j.w. 11. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 12.Tango - nocleg pod dachem 13. Asia j.w. 14. Marina - pod dachem 140-180 km/h 1. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) 2. Oscar - dach raczej, ale jak nie bedzie wyjscia to i namiot sie postawi 3. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 4. Jbpsp (Jaro) - hotel (ale dostosuję się do innych ) Niezdeklarowani jeszcze: 1. drzewulec - nocleg - hotel (ale dostosuje się do większości) 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. Rebel - nocleg jak twardziel, pod namiotem...na pochybel mientkim pałkom 13. Niunia - nocleg pod dachem (ale jak wyżej....) i od razu piszemy się na wypad do Opery... 14. mla j.w. 15. Topolevsky - pod gołym niebem przy płomieniach ogniska, ewentualnie wigwam 16. Orzel - jeżeli z plecaczkiem, to tylko pod dachem 17. Orłowy Plecak j.w. 18. 19. Mars - hotel lub camping 20. 21. 22. Ever von Białystok - tfardziel 23. 24. 25. G_onzo - pod dachem (ale dostosuję się) 26. Horoś pod dachem 27. Gosia j.w 28. Kiler. Nocleg ??? w sumie mi bez różnicy . Tak jak jak większość 29. Jabbar – chętnie pod dachem ale w razie czego dam radę pod gwiazdami 30. 31. Gladius- dach, ale namiotem też nie pogardze 32. 33. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) Witam. Zaraz się okaże, że Kamandir poprowadzi całą grupę poza Szybkimi Lopezami (Klaudio, Yuby, Oscar, Jbpsp) :biggrin: Dopisuję siebie i Anię (jedno moto) do ogólnej listy - chcielibyśmy jechać w grupie wolniejszej. Może Tomek przyjmie swoich absolwentów do chorągwi... 100-140 km/h 1. Komandir - delikatny jestem, więc pod dachem 2. Komandirowa - tfardzielka, ale zagonię pod dach. 3. Grzesiek78 - dach, ale namiot tez da rade 4. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 5. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 6. Artik523 - nocleg-pod dachem 7. Kojot-Dach,ale się dostosuję 8. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) 9. Sadek - pod dachem 10. Sadkowy Plecak j.w. 11. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 12.Tango - nocleg pod dachem 13. Asia j.w. 14. Marina - pod dachem 140-180 km/h 1. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) 2. Oscar - dach raczej, ale jak nie bedzie wyjscia to i namiot sie postawi 3. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 4. Jbpsp (Jaro) - hotel (ale dostosuję się do innych ) Niezdeklarowani jeszcze: 1. drzewulec - nocleg - hotel (ale dostosuje się do większości) 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. Rebel - nocleg jak twardziel, pod namiotem...na pochybel mientkim pałkom 13. Niunia - nocleg pod dachem (ale jak wyżej....) i od razu piszemy się na wypad do Opery... 14. mla j.w. 15. Topolevsky - pod gołym niebem przy płomieniach ogniska, ewentualnie wigwam 16. Orzel - jeżeli z plecaczkiem, to tylko pod dachem 17. Orłowy Plecak j.w. 18. 19. Mars - hotel lub camping 20. 21. 22. Ever von Białystok - tfardziel 23. 24. 25. G_onzo - pod dachem (ale dostosuję się) 26. Horoś pod dachem 27. Gosia j.w 28. Kiler. Nocleg ??? w sumie mi bez różnicy . Tak jak jak większość 29. Jabbar – chętnie pod dachem ale w razie czego dam radę pod gwiazdami 30. 31. Gladius- dach, ale namiotem też nie pogardze 32. 33. 34. Marek - pod dachem. 35. Ania - tam, gdzie nr 34. Edytowane 14 Stycznia 2010 przez Maro78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) Na razie obserwuje temat, proponuję utworzenie chorągwi o prędkości 120-160km/h coś pośredniego miedzy liberalnym Tomkiem a radykalnym Klaudiuszem :) Co wy na to? Edytowane 14 Stycznia 2010 przez zoltecek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Niech Komandir zarzadzi (najwyzej wolniejsza sie podzieli na 2 predkosci przy starcie). Moze <120 ; 120-150; >150 ? Ogolnie to sadze ze i tak wyjdzie w praniu... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) ] My z Maryśkiem jadymy na 99% Noclegi jak przystało na starych kulikowych żołnierzy - z wygodami :biggrin: ===================================================== Klaudio zapisał się do II grupy (140-180).Dziwne jego maszyna wyciąga ledwie 80km :biggrin: :biggrin: :biggrin: Edytowane 14 Stycznia 2010 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 wszyscy sie deklaruja to ja tez, oczywiscie w tej wolniejszej, 100-140 km/h 1. Komandir - delikatny jestem, więc pod dachem 2. Komandirowa - tfardzielka, ale zagonię pod dach. 3. Grzesiek78 - dach, ale namiot tez da rade 4. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 5. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 6. Artik523 - nocleg-pod dachem 7. Kojot-Dach,ale się dostosuję 8. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) 9. Sadek - pod dachem 10. Sadkowy Plecak j.w. 11. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 12.Tango - nocleg pod dachem 13. Asia j.w. 14. Marina - pod dachem 15. ajrisz - pod dachem. Jadę niezależnie od terminu, bo urlopy mnie nie obowiązują ;) 140-180 km/h 1. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) 2. Oscar - dach raczej, ale jak nie bedzie wyjscia to i namiot sie postawi 3. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 4. Jbpsp (Jaro) - hotel (ale dostosuję się do innych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Potrzebujesz nie tylko chorążych ale i kwoki 'na tył'... hmmm może się mylę ale zawsze jak jeździliśmy w dużych grupach (na pewno więcej niż przepisowe 10 :biggrin: ) to najsłabszych dawało się na pozycje 2 -3 -4 5 itp a nie na koniec . na końcu jedzie najbardziej doświadczony a jeśli chodzi o grupę i prędkości przelotowe ??? jakoś nie robi mi różnicy . mogę jechać w szybszej i mogę w wolniejszej . pewnie pojadę w tej gdzie będzie mniej chętnych albo więcej dziewczyn :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) Jazda to nuuuudaaaa. Udało mi się zdobyć jadłospis. ... Czy mógłbyś zamykać moją grupę? ... a dziewczyny ... Będę zaszczycony. Zwłaszcza ze względu na dziewczyny :icon_twisted: . Wyczaiłem chyba przydatną stronę na temat. Wysłałem już pytanie o rejs po rzece. A gdyby ktoś chciał rozkminić temat noclegów to znalazłem coś takiego. pzdr Edytowane 14 Stycznia 2010 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzieckii Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Powitać wszystkich. Mam na imię Stefan i od 15 lat naprawiam pralki. Komandir dał rozkaz, żona wszystkim dookoła trąbi, że jadę, więc chyba nie mam wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) Jeszcze raz ktoś napisze Komandir, to będziemy nocowali w rowie :icon_evil: albo na jakiejś plebanii :icon_rolleyes: Grupa wolniejsza, czyli 100-120-130 km/h, będzie podzielona na dwie. Moim Zapinającym jest Igor, zaś Zapinającego dla Drzewulca wyznaczymy na odprawie. Spocznij! HKK Edytowane 14 Stycznia 2010 przez klaudiusz Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Jeszcze raz napiszesz podwójnie to będziesz spał na Plebanii :biggrin: p.s. Nie wyobrażam sobie jak Igor ma zapinać grupę 100-130 km/h jeżeli On nie śmiga 100 km/h w trasie tylko 80 :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) wrruuummm Jeszcze raz napiszesz podwójnie to będziesz spał na Plebanii :biggrin: p.s. Nie wyobrażam sobie jak Igor ma zapinać grupę 100-130 km/h jeżeli On nie śmiga 100 km/h w trasie tylko 80 :icon_mrgreen: spoko pierwszy jedzie 130, drugi mniej, trzeci ...... a ostatni 80. pierwszy czeka na ostatniego na stacji benzynowej, ostatni tankuje - pierwszy odjeżdża :icon_twisted: :D Tej! Kamandir? A Ty czym jedziesz? XR? Bo jak żółtym to trzeba grupę przenazywać na 90-110.... Edytowane 14 Stycznia 2010 przez majek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nofik Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Hej, Tomek, dzięki za informacje. Jeśli są można się jeszcze dopisać na wyprawę to chętnie pojadę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 wrruuummmspoko pierwszy jedzie 130, drugi mniej, trzeci ...... a ostatni 80. Ostatni zawsze jedzie najszybciej :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabbar Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Na razie obserwuje temat, proponuję utworzenie chorągwi o prędkości 120-160km/h coś pośredniego miedzy liberalnym Tomkiem a radykalnym Klaudiuszem :) Co wy na to? Ja jestem za ;) Te opcję przy odpowiedniej liczbie chętnych i tak musi zatwierdzić HKK, nie? Tymczasem dopisuje się do 100-140, bo Ci Szybcy wyjeżdżają normalnie dzień później. Bez sensu ;) 100-140 km/h 1. Komandir - delikatny jestem, więc pod dachem 2. Komandirowa - tfardzielka, ale zagonię pod dach. 3. Grzesiek78 - dach, ale namiot tez da rade 4. -lisio- - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 5. Igor - wykwintność na styku z luksusem, z widokiem na morze 6. Artik523 - nocleg-pod dachem 7. Kojot-Dach,ale się dostosuję 8. Arturo vel ElViajero - hotel (ale jak wyżej) 9. Sadek - pod dachem 10. Sadkowy Plecak j.w. 11. cezsek - nocleg - pod dachem (ale dostosuję się) 12.Tango - nocleg pod dachem 13. Asia j.w. 14. Marina - pod dachem 15. ajrisz - pod dachem. Jadę niezależnie od terminu, bo urlopy mnie nie obowiązują 16. Jabbar – chętnie pod dachem ale w razie czego dam radę pod gwiazdami 140-180 km/h 1. Klaudio - nocleg - hotel (ale jak wyżej) 2. Oscar - dach raczej, ale jak nie bedzie wyjscia to i namiot sie postawi 3. Yuby - człowiek renesansu. Mam nadzieje że będziemy powoli jechać, i mi żona pozwoli. (Dach) 4. Jbpsp (Jaro) - hotel (ale dostosuję się do innych ) Cytuj Just when I thought I was out ..they pull me back in / M.Corleonehttp://img821.imageshack.us/i/636e.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi