oscar Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 O kurcze - ja tez takie mam. Caly swiat jezdzi w podrobkach. Odkrylismy swiatowy spisek! Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioterrorysta Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) az zbiegłem na dół sprawdzić, bo rękawiczki alpiny gp podobno podrabiają, palniki d2s philipsa tez oryginała nie kupisz, no wszystko k... Przypomniał mi sie film - da vinci - uczucie, jak te wszystkie banany co kupiły fałszowane obrazy kapnęły się że to nie orginał. haha ale nie. Mam tak samo jak na zdjęciach z allegro, biała metka 44, napisy, wystająca z pod czarnej naszywki z logo... Buty w każdym razie mam zwykłe smx plus nie perforowane. Oprócz tego, że błyszczące ochraniacze kostki baaardzo się rysują w kontakcie z setem, to sa zajebiste. Strasznie wygodne (duzo bardziej miękkie w środku niż sidi vertigo). Przy 5 stopniach można jezdzic, nie czuć zimna. Jak jest ciepło, to nogi się gotują kiedy stoję w miejscu. Jak się jakkolwiek ruszam, czy to jade czy chodze to jest dobrze. Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez audioterrorysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 a mi po 1,5 sezonu przetarła sie sznurówka w smx-plus :/ sciagneła się ta czarna otulinka i jakies białe dziadostwo wystaje :/ - kurde troche lipa jak na buty za 900zł :(. Ciekawe czy sie da dokupić ten element Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto-Center Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Da się dokupić sam element,ale to nie powinno miec miejsca. 1,5 sezonu to bardzo mało a z butami już jest problem,od butów tej klasy wymagamy wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Da się dokupić sam element,ale to nie powinno miec miejsca. 1,5 sezonu to bardzo mało a z butami już jest problem,od butów tej klasy wymagamy wiecej. No to gdzie da się dokupić ten element? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 (edytowane) Moje SMX PLUSY wyglądają po jednym sezonie jak twoje, a nawet gorzej. Zamki się ropierdzieliły, slider odpadł, mam je w super zjeban*ym gejowym biały kolorze i plastiki zdążyły zżółknąć, widać każdy syf. Ogólnie mam już ich dosyć Edit: Dodam tylko ,że przez poprzednie z 3 sezony zapierdzielałem na smx3 i były w lepszym stanie niż te zjeba*ne SMX PLUS Edytowane 13 Lipca 2010 przez modem Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersorok Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 mam s-mx5(oczywiście made in china),i zrobione nimi ponad 15tyś od zimy,raz mi odpadł prawy slider,cena nowego kompletu 7eu,reszta spoko nie narzekam,w dodatku szlif mam w nich zaliczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Ja tam powtórzę jeszcze raz. Moje wyglądają jak nowe, może dlatego, że o nie dbam? :biggrin: Fakt, że kumplowi rozleciał się zamek, ale są katowane, podrapane i nic się z nimi innego nie dzieje. Kupiłbym jeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Moje wyglądają jak nowe, może dlatego, że o nie dbam? :biggrin: A myślisz, że ja w moich obornik rozrzucam, są pastowana po każdym wypadzie. Vector myślałem , że ty w kowbojakch śmigasz Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Vector myślałem , że ty w kowbojakch śmigasz Why? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Turystykiem śmigasz, kamizelkę nosisz to myślałem że kowbojki tez masz :) Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 W japonkach. Ku*wa no musimy się razem przejechać :bigrazz: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 15kkm - smx plusy maja porysowane plastiki ale nic nie odpadlo, nie porwalo sie, nie przedarlo itp. W dodatku jeden szlif w nich zaliczony i nawet specjalnie nie widac tego po nich. Tak wiec jak najbardziej spelniaja swoje zadanie. Na wypad na tor albo palowanie po miescie jak najbardziej. A jak ktos potrzebuje do lansu pod kosciolem w niedziele ladne buciki, to polecam w lakierkach jezdzic. ;) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 No to gdzie da się dokupić ten element? Też się zapytam - gdzie można takowa sznurówkę kupić??? Jesli chodzi o buty to nie mam żadnych zastrzeżeń ale sznurówkę mogli dać mocniejszą :) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Żywot moich Vertigo chyba powoli dobiega końca - po prawie 5 sezonach i ok. 70 tys. km. Wpadły mi w oko SMX Plus, ale trochę się zaczynam obawiać po tym co tu poczytałem... Wytrzymają tyle co Sidi? BTW, moje Vertigo chyba nawet teraz wyglądają lepiej niż butki ze zdjęć kolegi :icon_rolleyes: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi