mauser Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 ja ruska .. kupiłem ostatnio wraz z dokumentami do rejestracji w polsce za uwaga ..1200zł tylko żeby sie ktos nie przeraził.. tak 1200,,i to wraz z cłem.. z białorusi dodam k 750. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Jeśli chodzi o Podkarpacie - to moge polecić jednego gościa; http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1207798 - to jego aukcje; Przywozi "uczciwe" motocykle, da się z nim pogadać - i dogadać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Można pewnie i dniepra kupić za 500zł. Jeśli wymaganiem jest tylko rusek z koszem to wydatek na materiał jest żaden. Prawdziwe wydatki to starsze modele, fanaberie takie jak zawieszenie na wahaczu, napęd kosza czy oryginalne szczegóły. Remont maszyny to koszt od 3tyś w górę. 3 tyś to minimalne minimum. Dlatego warto sie chyba zastanowić czy warto inwestować w np dniepra czy może lepiej wydać nieco więcej na materiał czy to w lepszym stanie/kompletności czy starszy/rzadszy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauser Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 ja akurat trafiłem bardzo dobre zródło którego z reki napewno nie wypuszcze . a jest tak że , dorwalismy z kumplem jednego białorusina ...gosc ma karte stałego polaka a co za tym idzie moze sobie migrowac przez granice do oporu, kupuje motocykle na siebie a pózniej odsprzedaje nam. ostatnio przywiózł 3 sztuki dniepra 9 urala i moją kache.za każdego wraz z cłem zapłacilismy po 1200zł...dodatkowo dostałem jeszcze zapasowy silnik i skrzynie od emki. także...jak tu sie nie cieszyc .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 mauser - zapodaj w takim razie zdjęcia tych rusków. ruski w 2005-6 chodziły od 1200 do 2000, bez papierów. emwiaki i emki oczywiście ciut drożej. Gośka Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauser Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 ok nie ma sprawy ale musze foty zrobic ..wiesz w 2005 niech sobie chodziły po ile chodziły... ja mam goscia który nam to z białorusi do samego wielkopolskiego przywiózł. http://nasza-klasa.pl/profile/11955455/gallery/55 to jest moja kacha czesciowo już rozebrana bo myjka była myta kosz do niej mam równierz z otwierana czescia koła zapasowego typu m 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GABE Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/11955455/gallery/55 to jest moja kacha czesciowo już rozebrana bo myjka była myta kosz do niej mam równierz z otwierana czescia koła zapasowego typu m 72 Czy możesz inaczej umieścić zdjęcia? Nie wszyscy są zalogowani na naszej-klasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Prosilbym o wklejanie linkow do fotek dostepnych bez logowania sie. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Proszę :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e98fb2e42e3d2903.html Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witam silnik w świeżo zakupionej "kaśce" rozebrany, od nowości nie ruszany, cylindry nominały ale trzeba robić szlif, wał też do roboty, a tak to dosyć ładny nic nie poutrącane ani nie pozaginane, dla ciekawych tak wygląda tłok z lewego cylindra :biggrin: i jego resztki w misce http://img519.imageshack.us/gal.php?g=p1260180.jpg pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauser Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 może w twoim silniku własnie tak tłoki wygladaja . ale po rozebraniu tego silnika takiego widoku nie obejrzałem...szlif oczywiscie trzeba było zrobic wiec poszły tłoki na 2 szlif..wał miał niewielki luz na jednym korbowodzie ale uprzejmy tesc.. złożył mi nowy wał..(tak sie składa że , tesc prowadzi warszta motocyklowy i czesci do ruskich mu nie brakuje.) poza tymi czynnosciami robic wiecej nic nie trzeba .. wiec w jasnowidza sie nie baw..kolego... tak czy owak za 1200z papierami.. No co jedynie zazdroscic mozesz.. o wspomnianym dodatkowym silniku i skrzyni biegów nie wspomne.. wiec nei wiem o czym tu gadac....co jeszcze dostałem od ciemnego białorusina nie wspomne ...chyba ż ektos ch e kupic 2 zbiorniki do kachy? a moze z 3 przednie zawieszenia ? bądz skrzynie ze wstecznym?mam też nowa lewą lage wraz ze spręzyno do m 72... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 masz szczęście w takim razie - odnośnie cen z przed 4-5 lat - odświeżyłam obraz tego co i jak kiedyś sprzedawali. nie stwierdziłam, że nie się nie dało taniej, okazyjnie. co jeszcze dostałem od ciemnego białorusina dla mnie może być jasny - może mu nie zależy. Gośka Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Polska język- Trudna język :biggrin: Ale co tam. Niektórym do szczęścia wystarczy odpowiedniego teścia znaleźć ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauser Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 to też sie zgadza hehe:) nie zaprzeczam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi