zbyhu Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Yo! Szukam takiego bajeru po necie i nie mogę znaleźć. Potrzebne mi urządzenie, które w takt migania kierunkowskazów w motocyklu będzie wydawało jakiś sygnał dzwiękowy (pisk, czy cuś). Znajomy ma takie coś zamontowane, a ja za cholerę nie mogę czegoś takiego znaleźć. Nie, to nie do mojego sprzęta ;). Gdzie można takie coś kupić? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 ale po co Ci to?! to tylko wk.rwić może! miałem do czynienia z czymś takim, w motocyklach egzaminacyjnych w poznaniu jest taki "bajer" niestety ton jest podobny do sygnału dla niewidomych towarzyszącego sygnalizatorowi dla pieszych :biggrin: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Yo! Bo lepiej sie wq*wiac na takie gowno, niz dac rozjechac przez wyjezdzajacego z podporzadkowanej, ktory zostanie zmylony niepotrzebnie migajacym kierunkowskazem :]. Mam taki jeden ciezki przypadek, ktory co rusz smiga z niewylaczonym migaczem mylac wszystkich naokolo co do swoich zamiarow na drodze. Moze taki pipczacy szit pomoze... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Pozostało mi jeszcze kilkanaście takich pipawek z dawnych czasów. Sygnalizyje nie tylko załączony kierunek ale nawet zapaloną lampę STOP zmieniając tonację. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Nie wiem o co dokladnie Ci chodzi, ale alarm PATROL ma funkcje ze pika po ilus tam mignieciach, cobys nie zapomnial kirunku wylaczyc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 A ja Ci dam propozycje - kup sobie piezo z generatorem dzwieku na 12V - koszt groszowy. I podlacz pod kierunki. Tylko ze podczas jazdy to bedzie srednioslyszalne. Potrzebowalbys bardziej syrene :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi