kal Opublikowano 28 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2004 siemka. mam 180 cm i waze 80 kg. czy suzuki gs 500 nie bedzie dla mnie za malym i za lekkim motorem?? (moj 1szy moto)dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 28 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2004 siemkaMam 178 cm wzrostu, około 73 kg masy. POsiadam gs 500 i uważam że do moich proporcji jest ok.Oczywiście jest to moto, które wymusza na Tobie, pochylona pozycję do przodu, z racji ułożenia pdnóżków. A taka pozycja dla osób z boku, może świadczyć o tym, że moto jest dla Cibie za małe. Jednak najlepszą metodą przekonania się na właśnej skórze jak gs Ci leży, będzie własna przymiarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 28 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2004 Ja mam 184 cm i 70 kg wagi i tez nie narzekam. Narzekać może tylko mój plecaczek :D. Nie masz się co obawiać że moto będzie za lekkie dla ciebie. Przekonasz się o tym na pierwszych manewrach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 186 cm. i około 87 kg. i jest zajebiscie :clap: pozdro : a jak to wygląda z boku.. no cóz..... leje na to ciepłym prostym :P:p pozdro :) :cool: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Stary, Ty chyba na serio archeologiem chcesz zostac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja z pierwszych japońców wybrałem GPZ500 60 KM, więcej przemawiało za nim jak za GS. Mam 182 wzrostu i jeździło się bardzo dobrze. Ale jeśli obstawiłeś już na Suzi to napewno będzie wygodny dla CIebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masta59 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Bez żadnych problemów. Ja mam 191cm i posiadałem kiedyś GS'a 450. Było wygodnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 siemka. mam 180 cm i waze 80 kg. czy suzuki gs 500 nie bedzie dla mnie za malym i za lekkim motorem?? (moj 1szy moto)dziekiMierzę więcej niż 180 cm (jak się nie garbię :icon_mrgreen: ) i ważę więcej niż 80 kg, a jakoś swobodnie mieszczę się na skuterku, tak więc z GS-em tym bardziej nie powinno być problemów. Rzekłbym nawet, że na pierwszy motocykl może on być ciut za duży. Cóż za wysyp archiwalnych tematów. ;) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi