pork Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Tak próbuję na to z innej strony spojrzeć. Gdybym w wieku 17 lat miał szansę na R6/1, to bym na kolanach do Częstochowy śmigał, i na pewno bym był strasznie bojowo nastawiony do osób chcących mi takie moto wybić z głowy. Ale.. z perspektywy czasu.. Jestem pewien, że gdybym wtedy miał takie moto, to bym się nim zaledwie poruszał, a nie świadomie jeździł - przy czym, bardzo możliwe, że byłoby to poruszanie bezglebowe. Inna sprawa, że nie jestem typem człowieka, który bezstresowo jeździ bez prawka (w sensie-jak zapomni). Co dopiero gdybym go w ogóle nie miał. Zero funu - ciągły strach, niepewność i świadomość, że mogę mieć spore problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Bierz R1 bo R6 nie jedzie wcale :bigrazz: Jak pierwszy raz wsiadłem na YZF 600R Thundercat, po przesiadce z 250 prawie zesrałem się na miętowo, było fajnie i zapierdalałem nią 240km/h. Pier...ić konwenanse. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 No to skoro duszyczka już uratowana to ja się spytam Co jest złego w porównaniu R1 i R6? Dlaczego uważasz że można porównywać jedynie motocykle z tego samego segmentu 60KM różnicy przy podobnej wadze to przepaść... Nie mówimy o objechanym bike'rze który na 600tce nie jednego litra w winklach obrabia ale o młodym, niedoświadczonym posjonacie motocykli. Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Ale powiedz darkness, sam wpadłeś na ten pomysł czy ktoś Ci go podsunął? I zdradź wreszcie - co to za owiana już niemal legendą 250ątka była? :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 666 ;) ooo moj numer startowy :buttrock: istnie pasuje do R1 :icon_razz: swiezak z ciemni bier litra bo jak mniej to trza 2gi raz isc do monopola :crossy: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkness666 Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Dzika ETZ. ....motorynka z silnikiem etz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Macgyver... :cool: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 A ssie tam wszyscy znacie, Kawasaki robi najlepsze 250-tki :cool: http://moto.allegro.pl/item784454896_kawas...50.html#gallery To była taka :D P.S Darkness weź się lepiej złap za leniwą 600 i zobacz czy coś z mocą pomiędzy 30 a 130 koni Ci odpowiada :wink: Jeśli koniecznie ma być Yamaha to czasami można też trafić FZR400 ze starszych roczników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi