McGriff Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Ale dziś piękna pogoda na polu+4 drogi u mnie prawie suche, prawie jak w lecie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Ja wczoraj zrobiłem sprzęgło :D No i po dwóch miesiącach bez jazdy nie było przeproś... Odpaliłem sprzęta, wyregulowałem i ooooogień :) :) :) Wrażenia po śniegu nie samowite:D:D:D pozdro Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dt125r Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Ja tam jestem za jeżdżeniem w zimie. Niezła frajda jak sie pogina po śniegu - extra drifting wychodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Oj drifting to mi dzis piekny wychodzil:D mam z tylu opone z lekka kostka:] tylko przod ucieka :? Trzeba pomyslec o lancuchu :D pozdro Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Ale dziś piękna pogoda na polu+4 drogi u mnie prawie suche' date=' prawie jak w lecie[/quote']prawie robi wielką różnice!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGriff Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Ale dziś piękna pogoda na polu+4 drogi u mnie prawie suche' date=' prawie jak w lecie[/quote']prawie robi wielką różnice!! :D masz racje ale jakoś sie musze pocieszać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Dzisiaj rano od kumpla wracałem. I śniego leżał, miejscami ubity na lód... Na 5-tym biegu musiałem uważać z manetką. Dojeżdżałem do skrzyżowania przy 10 km/h, delkatnie na hamulec i nic... Jadę dalej. I gleba, bo wolałem to niż spotkanie z rozpędzonym autem. Położyłem ją a sam na nogach stałem.Normalnie szklanka na drodze. Gdzie piaskarki?! :?: Grrrrr... :D Ehhh... widzę, że jest identyczny temat. Ale nie wiedziałem jak usunąć ten i przenieść tekst. Przepraszam, że dałem komuś robotę. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 powiedzcie mi, jak najlepiej przygotować moto do jazdy zimą? są jakieś opony zimówki? chyba nie.... jakieś specjalne łańcuchy na koła, czy trzeba samemu coś kombinować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 JEST ZABAWA JEST RYZYKO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasola Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 JEST ZABAWA JEST RYZYKO :Dchyba kolega pomylił kolejnosc jest ryzyko jest zabawa :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 chyba kolega pomylił kolejnosc jest ryzyko jest zabawa Twisted Evil no to proste :D Baron napisz jeszcze czy to bylo na glownej drodze bo nie licz na to ze piaskarki od razu posypia wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 powiedzcie mi, jak najlepiej przygotować moto do jazdy zimą? są jakieś opony zimówki? chyba nie.... jakieś specjalne łańcuchy na koła, czy trzeba samemu coś kombinować??opony z kolcami (w dziale enduro cos było o samoróbkach) :twisted: :mrgreen: łancuchy tylko zniszczą felgi Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dt125r Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Nie zafajnie tak sie poślizgać przed skrzyżowaniem :cry: Ale za to po polach można nie źle poszaleś jak sie ma opone kostke :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 proponuje na zime przesiąść sie na rower- ja dzis sobie pośmigałem i super sie jeździ po lodzie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Ja tak samo w zime przerzucam sie na garaz, ale za to na rowerze po sniegu i lodzie robie bardzo duzo km. Zawsze to 2 kolka :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi