Tomek_K. Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Filmik świetny, tylko czemu ci goście jeżdżą ubrani jak pajace <nie dotyczy kierownika GSX-Ra>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 wiesz są gusta i guściki-mi akurat kombiaki(gość z dżiksa) kojażą się z pajacami :) te odstające na dupie spodnie wyglądają tak jakby kierownik się ze*rał... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K. Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 wiesz są gusta i guściki-mi akurat kombiaki(gość z dżiksa) kojażą się z pajacami :) te odstające na dupie spodnie wyglądają tak jakby kierownik się ze*rał... To niech kaski też zdejmą, bo one nie są trendy. No i siksy będą wtedy wiedziały którzy to herosi "mają wyj*bane". :wink: Motocykl to nie rower, obowiązuje strój motocyklowy. :bigrazz: Jak widzę chłopaczków w podkoszulku na ścigaczu to mi wstyd za nich, choć sam nie jestem jeszcze pełnoprawnym motonitą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Jak widzę chłopaczków w podkoszulku na ścigaczu to mi wstyd za nich, choć sam nie jestem jeszcze pełnoprawnym motonitą... Za bardzo bierzesz do głowy, ale przejdzie Ci ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus67 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Poprostu lubią tak jeździć i to ich sprawa.Szacun za ten film,mają wyj**ane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 (edytowane) Pozytywnie Zakrecony Wariat stracił głowę. Obym tylko spamu na maila nie dostawał :icon_rolleyes: :icon_question: Montaż tego filmu Ci sie nie spodobał? Edytowane 28 Września 2009 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek-YAMAHA Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 No bo przecież "kontrolowali sytuację". A czy my jak jeździmy tak jak jeździmy, to przypadkiem nie myślimy tak samo? Kij tam znaki, przecież "kontroluję sytuację". A potem jest dział "wypadki" i posty o robieniu kolumny za trumną. Zrozum, nie chodzi o to jak było na filmie tylko gdzie było. Naprawdę nie jestem anyt-stuntowcem, bo dawno doszedłem do tego że nic mi do tego jak ktoś wydaje swoje pieniądze i jakie ma hobby. I niewątpliwie żeby robić to co oni to trzeba mieć talent i poświecić na to dużo czasu. I wielki szacun za to :notworthy: :notworthy: poważnie. ALE NIE NA DRODZE PUBLICZNEJ!!!! (Gdzieś widziałem filmik jak jakiś Francuz stuntował na TRAWIE!! Bez stoppie, ale reszta była.) Także chodzi mi tu o jakąkolwiek odpowiedzialność za to co się robi. A tutaj, sorki, ale jest jej brak. I tyle. Zrozum ze to jest dla nich adrenalina, dla Ciebie adrenalina jest rozpedzenie hondy cb650 to predkosci 180 km/h i po kazdej jezdzie umycie sprzetu nawet jesli nie jest brudny a dla nich to zrozum i przestan sie spinac :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Dla Polańskiego adrenalina to anal z 13latką i co z tego? To ma być argument? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Xp_ Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Zrozum ze to jest dla nich adrenalina, dla Ciebie adrenalina jest rozpedzenie hondy cb650 to predkosci 180 km/h i po kazdej jezdzie umycie sprzetu nawet jesli nie jest brudny a dla nich to zrozum i przestan sie spinac :wink: Jack the Ripper, Ed Gein, The Zodiac Killer, Charles Manson, Ted Bundy, tych panów łączy jedno "hobby", które dawało im wiele adrenaliny - byli seryjnymi mordercami. Gdy kogoś dźgali nożem, albo walili do niego z jakiejś spluwy, wtedy także była to dla nich adrenalina. No i ja naprawdę nie rozumiem czemu ludzie się tak na nich "spinali", przecież oni tylko chcieli się dobrze pobawić i poczuć adrenalinę... to przecież wszystko tłumaczy. :wink: A stunt na mieście to po prostu Lans, chęć pochwalenia się przed innymi tym, co się potrafi. Co do stroju tych panów (czyli T-shirtów oraz spodenek), to powiedzieć można jedno - wiara w siebie, w perfekcję wykonywania swoich akrobacji, tylko taka wiara często jest zgubna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 A stunt na mieście to po prostu Lans, chęć pochwalenia się przed innymi tym, co się potrafi. No proste. Przecież nie chęć rozwalenia się czy dostania mandatu. A uśmiechy przechodniów dodatkowo motywują :bigrazz: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 a pukanie babć po czole bezcenne :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 a pukanie babć po czole bezcenne :) Nie spotkałem się :bigrazz: Tu w ogóle nie widać starych ludzi na ulicach :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz87 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 A stunt na mieście to po prostu Lans, chęć pochwalenia się przed innymi tym, co się potrafi. Mylisz się. Stunt wywodzi się z ulicy i cokolwiek by się nie działo, to i tak na ulicę będzie powracać. Lans w tym przypadku nie ma nic do rzeczy. Wszyscy którzy wystąpili w tym filmie, to ludzie, którzy robią to dla siebie, nie "pod publikę". Uwierz mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 No co ty! To muszą być lanserzy a dokładniej idioci-lanserzy! tak to wygląda dla przeciętnego "prawdziwego motocyklisty" z tego forum... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Poniewaz wszystko jest we flashu - nie ma szans na bezposredni link. Uprzejmie donoszę, że mylisz się... Oto bezpośredni link do filmiku z tego wątku -> LINK MOTO Tutaj link do filmiku 'Verona' -> LINK VERONA Tutaj link do filmu 'Warsaw Streetfighters' -> LINK STREETFIGHTERS Wszystkie linki są wydłubane ze strony http://www.adrenalinemotorsport.pl , czyli są legalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi