Skocz do zawartości

"ENCOUNTER-Czyli uliczne starcie"

Rekomendowane odpowiedzi

ernestZL napisał:

wiesz są gusta i guściki-mi akurat kombiaki(gość z dżiksa) kojażą się z pajacami :) te odstające na dupie spodnie wyglądają tak jakby kierownik się ze*rał...

To niech kaski też zdejmą, bo one nie są trendy. No i siksy będą wtedy wiedziały którzy to herosi "mają wyj*bane". :wink:

Motocykl to nie rower, obowiązuje strój motocyklowy. :bigrazz: Jak widzę chłopaczków w podkoszulku na ścigaczu to mi wstyd za nich, choć sam nie jestem jeszcze pełnoprawnym motonitą...

kvos napisał:

Pozytywnie Zakrecony Wariat stracił głowę. Obym tylko spamu na maila nie dostawał :icon_rolleyes:

:icon_question:

Montaż tego filmu Ci sie nie spodobał?

Edytowane przez Pozytywnie Zakrecony Wariat

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Buber napisał:

No bo przecież "kontrolowali sytuację". A czy my jak jeździmy tak jak jeździmy, to przypadkiem nie myślimy tak samo? Kij tam znaki, przecież "kontroluję sytuację". A potem jest dział "wypadki" i posty o robieniu kolumny za trumną.

Zrozum, nie chodzi o to jak było na filmie tylko gdzie było. Naprawdę nie jestem anyt-stuntowcem, bo dawno doszedłem do tego że nic mi do tego jak ktoś wydaje swoje pieniądze i jakie ma hobby. I niewątpliwie żeby robić to co oni to trzeba mieć talent i poświecić na to dużo czasu. I wielki szacun za to :notworthy: :notworthy: poważnie.

ALE NIE NA DRODZE PUBLICZNEJ!!!! (Gdzieś widziałem filmik jak jakiś Francuz stuntował na TRAWIE!! Bez stoppie, ale reszta była.)

Także chodzi mi tu o jakąkolwiek odpowiedzialność za to co się robi. A tutaj, sorki, ale jest jej brak. I tyle.

Zrozum ze to jest dla nich adrenalina, dla Ciebie adrenalina jest rozpedzenie hondy cb650 to predkosci 180 km/h i po kazdej jezdzie umycie sprzetu nawet jesli nie jest brudny a dla nich to zrozum i przestan sie spinac :wink:

Jarek-YAMAHA napisał:

Zrozum ze to jest dla nich adrenalina, dla Ciebie adrenalina jest rozpedzenie hondy cb650 to predkosci 180 km/h i po kazdej jezdzie umycie sprzetu nawet jesli nie jest brudny a dla nich to zrozum i przestan sie spinac :wink:

Jack the Ripper, Ed Gein, The Zodiac Killer, Charles Manson, Ted Bundy, tych panów łączy jedno "hobby", które dawało im wiele adrenaliny - byli seryjnymi mordercami. Gdy kogoś dźgali nożem, albo walili do niego z jakiejś spluwy, wtedy także była to dla nich adrenalina. No i ja naprawdę nie rozumiem czemu ludzie się tak na nich "spinali", przecież oni tylko chcieli się dobrze pobawić i poczuć adrenalinę... to przecież wszystko tłumaczy. :wink:

A stunt na mieście to po prostu Lans, chęć pochwalenia się przed innymi tym, co się potrafi.

Co do stroju tych panów (czyli T-shirtów oraz spodenek), to powiedzieć można jedno - wiara w siebie, w perfekcję wykonywania swoich akrobacji, tylko taka wiara często jest zgubna.

_Xp_ napisał:

A stunt na mieście to po prostu Lans, chęć pochwalenia się przed innymi tym, co się potrafi.

No proste. Przecież nie chęć rozwalenia się czy dostania mandatu. A uśmiechy przechodniów dodatkowo motywują :bigrazz:

Why... So... Serious

_Xp_ napisał:

Mylisz się. Stunt wywodzi się z ulicy i cokolwiek by się nie działo, to i tak na ulicę będzie powracać.

Lans w tym przypadku nie ma nic do rzeczy. Wszyscy którzy wystąpili w tym filmie, to ludzie, którzy robią to dla siebie, nie "pod publikę". Uwierz mi.

oscar napisał:

Poniewaz wszystko jest we flashu - nie ma szans na bezposredni link.

Uprzejmie donoszę, że mylisz się...

Oto bezpośredni link do filmiku z tego wątku -> LINK MOTO

Tutaj link do filmiku 'Verona' -> LINK VERONA

Tutaj link do filmu 'Warsaw Streetfighters' -> LINK STREETFIGHTERS

Wszystkie linki są wydłubane ze strony http://www.adrenalinemotorsport.pl , czyli są legalne...