qurim Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Co to właściwie za film??? Bieda straszna. Wczorej oglądałem. W sumie nic ciekawego, płyta pełna tego co można obaczyć na Youtube. W skrócie - banda ziomali jeździ moto raz na przedni, raz na tylnym kole, smażą papcie, powtarzają różne tricki których się naoglądali na YT w zagramanicznych klipach. I do tego pozerska muzyka w tle, coś a`la raperzy-gangsterzy - białe czarnuchy ze złotymi zębami lub jak japończyk po solarium, z dredami. :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 (edytowane) gówno nie stunt ... po przeczytaniu recenzji Qurim'a Edytowane 22 Września 2009 przez dcz333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Film przyjemny. Warto obejrzeć. No chyba, że ktoś uważa, że motocykl ma dusze i trzeba go trzymać na dywanie to mu sie to nie spodoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Bieda straszna. Wczorej oglądałem. W sumie nic ciekawego, płyta pełna tego co można obaczyć na Youtube. W skrócie - banda ziomali jeździ moto raz na przedni, raz na tylnym kole, smażą papcie, powtarzają różne tricki których się naoglądali na YT w zagramanicznych klipach. I do tego pozerska muzyka w tle, coś a`la raperzy-gangsterzy - białe czarnuchy ze złotymi zębami lub jak japończyk po solarium, z dredami. :icon_mrgreen: Jakbyś kiedyś spróbował pojeździć na przednim lub tylnym kole (oczywiście nie na elektrze :D) i zobaczył ile to wymaga wysiłku i ćwiczeń to może nabrałbyś trochę szacunku dla tych gości. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 filmik spoko ale faktycznie nic nowego ale dołączył do kolekcji :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Bieda straszna. Wczorej oglądałem. W sumie nic ciekawego, płyta pełna tego co można obaczyć na Youtube. W skrócie - banda ziomali jeździ moto raz na przedni, raz na tylnym kole, smażą papcie, powtarzają różne tricki których się naoglądali na YT w zagramanicznych klipach. I do tego pozerska muzyka w tle, coś a`la raperzy-gangsterzy - białe czarnuchy ze złotymi zębami lub jak japończyk po solarium, z dredami. :icon_mrgreen: a jesteś lepszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 qurim jezdzi HD, musicie go traktować jak dziecko specjalnej troski ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 qurim jezdzi HD, musicie go traktować jak dziecko specjalnej troski ;) Niełatwe jest życie gwiazdy. :icon_mrgreen: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Niełatwe jest życie gwiazdy. :icon_mrgreen: Czekaj, jak to było?... Sława, wywiady, zaproszenia do zakładów pracy? :icon_mrgreen: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek-YAMAHA Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) no. I propaguje jedyny słuszny styl jazdy. A potem sie dziwicie że mówią o nas to co mówią. Dziwię się, że ŚM dołącza takie rzeczy do swoich pisemek... Jako zielony tuman odczytuje to że popiera/nie zabrania takiego typu jazdy. Tak trzymać. Aż zbanują motocykle na drogach! P.S. Stunt jest OK, stuntowanie i trening na drogach publicznych już nie. Wiecej wypadkow spowodowaliscie wy uwazajacy na wszystkich niz stunterzy i sam wiesz ze tak jest Edytowane 29 Września 2009 przez Jarek-YAMAHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Wiecej wypadkow spowodowaliscie wy uwazajacy na wszystkich niz stunterzy i sam wiesz ze tak jest Ło qwa, Ty masz czas na pisanie na forum? Muszę pogadać z Padrem :P :D Jaras, a tak poważnie to nie spinaj się tak i pamiętaj o odwiecznym pozdrowieniu motocyklistów: przednie w górę :D (albo tylne, jak kto woli) Pozdro z Edynburga :D :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Obejrzałem film i uważam, że jest całkiem niezły :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_r1 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Bieda straszna. Wczorej oglądałem. W sumie nic ciekawego, płyta pełna tego co można obaczyć na Youtube. W skrócie - banda ziomali jeździ moto raz na przedni, raz na tylnym kole, smażą papcie, powtarzają różne tricki których się naoglądali na YT w zagramanicznych klipach. I do tego pozerska muzyka w tle, coś a`la raperzy-gangsterzy - białe czarnuchy ze złotymi zębami lub jak japończyk po solarium, z dredami. :icon_mrgreen: ahahaha,koles mocny jestes,lubie takich krytyków,co sami gówno sie znaja,jeżdzą jak cioty i jedyne co potrafia to zza monitora wydać super KRYTYKE :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 uuu kolego motonito z Radomska-człek Qurim nie jest ciotą - on się ciotami brzydzi :biggrin: Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 A tam gadacie :)...kazdy jezdzi jak umie i jak chce...Stunt to stunt - czyli na miejscowkach...Terror to wiadomo w centru miasta. Ogolnie film mi sie podoba, tez cwicze stunt i uwazam ze moto ma dusze i trzeba miec szacunek i respekt do niego. Chyba ze podchodzic jak dziecko banana ktore dostalo r1 do tego sportowe adidasy i smierc w oczach..Nienawidze takich szpanerów...Pozatym motocyklisci i tak beda gnebieni.. Niewazne czym jedziesz zawsze zwala na Ciebie wiec reputacji nie da sie naprawic jedynie u innych uczestnikow ( nie wymuszajac itd ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi