krzywer Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 dajcie spokoj... Patrze na te wszystkie "wypadkowe" tematy i az sie wlos na glowie jezy. A jeszcze na dobra sprawe nie zaczalem jezdzic... Szybkiego powrotu do formy Kubson i skop dupsko Panu Kierowcy! Chociaz z drugiej strony roznie bywa - nie raz mi sie pieszy czy auto w slupku schowalo. Ale nigdy z tego na szczescie nic tragicznego nie wyszlo. Szerokosci! Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Słyszałem o takich firmach że potrafią brać duży procent, po drugie przy podpisaniu umowy musi być klauzura że bez powiadomienia Ciebie i twojej zgody nie mogą powziąć żadnej samodzielnej decyzji. Będą Ci zciemniać ze to utrudni im pracę ale bez tego możesz się dowiedzieć że przyjęli odszkodowanie i to nie takie jak ty chciałeś tylko takie jakie im wystarcza. Żeby uzyskać większe będzie to od nich wymagało większego zachodu a tak wysłali parę papierków i już mają kasę. A ty zdziwiony. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Cholera, najważniejsze że żyjesz i nie jesteś ostro pokiereszowany. Domagaj sie odszkodowania, jeżeli kierowce samochodu uznano za winnego. Swoja droga, moto jest mocno skasowane na zdjęciach, wyglada jak by jechało duzo szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Fajne komentarze sa w tym linku co podales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 zdrowiej szybko moto bedzie inne tylko broń Boże nie rezygnuj z pasji pozdr z tej pasji nigdy nie zrezygnuje;) w tym sezonie już raczej nie pośmigam, ale już myślę nad moto na przyszły sezon, i chyba padnie na K4 750ccm :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Swoja droga, moto jest mocno skasowane na zdjęciach, wyglada jak by jechało duzo szybciej. Arni, przeciez crash-testy puszek sa robione przy tej predkosci i zobacz co z nich zostaje... Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vassago Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Swoja droga, moto jest mocno skasowane na zdjęciach, wyglada jak by jechało duzo szybciej. A ja uwazam, że jest dokładnie odwrotnie. Samochód ma niewielkie zniszczenia. Konstrukcyjnie jest nie ruszony a to nie jest pięciogwiazdkowe auto. Przypominam, ze motocykl wazy jednak te 200 kilo. Kiedyś bylem świadkiem jak z przyczepy urwalo sie koło i czołowo uderzyło kolesia w nubirze. Kolo ważyło ca 40 kilo i toczylo sie jakies 50 kmh a nubira do kasacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Zdrówka kolego! Rozwaliły mnie komentarze w linku który podałeś,tam dopiero debile się wypowiadają. :banghead: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 "Z relacji świadków wynika, że motocyklista jechał z nadmierną prędkością." - no powiem wam szczerze że mnie to rozje**** kiedy to przeczytałem, bo jak sekundę po zderzeniu leżałem sobie na trawniku (nie straciłem przytomności) podbiegali do mnie ludzie i mówili że widzieli cały wypadek i że według nich nie jechałem szybko i że zostaną do przyjazdu policji aby wszystko im opowiedzieć, ciekaw jestem czy faktycznie ktoś poczekał na policję i tak zeznał. Pewnie nikt tak nie zeznal tylko te urwy z panoramy tak to przedstawily. Zreszta nadmierna predkosc, niezachowanie ostroznosci, niedostosowanie predkosci do warunkow, itd, itd ... to wszystko sa modne sformulowania, ktorymi posluguja sie pismaki. Co sie nie wie to sie zmysli i jest OK. Grunt ze cos sie dzieje :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Joł :bigrazz: Przede wszystkim ciesz sie że żyjesz i możesz chodzić,doceń to!!!A ręka zapewne sie zagoi nawet jesli teraz wygląda brzydko. Ja mam za sobą dwa tego typu wypadki i ten sezon przesiedziałem w domu..niestety mam tez uszkodzoną ręke ale rehabilitacja duuużo pomaga. Ze względu że dużo sie tym interesuje poniewaz musze to firme odzyskującą odszkodowania,raczej odradzam tymbardziej na początku. Jesli sprawcą jest ewidentnie kierowca auta to wyslij pismo napisane przez siebie do TU aby wypłacili pieniądze za twoje uszkodzone zdrowie (sam zdecyduj ile to powinno mniej więcj być) jestem przekonany że coś napewno wypłacą. Zapewne każdy będzie Ci tutaj proponował różne wyjścia,jeden doradzi pomoc firmy odzyskującej odszkodowania a drugi wręcz przeciwnie...ale każdy z nich będzie miał swoją racje. Ja juz tak głupi nie jestem i nie prosze o pomoc takich firm,bo w razie czego oni nawet nie mogą cie reprezentować w sądzie. A pozatym biorą duży procent i cudów nie dokonają,po prostu napiszą pismo w twoim imieniu a później je wyślą do TU następnie TU nprzyzna np 5000zł i oni biorą z tego około 20% czyli 1000zł zostawisz im za to jedno pisemko...lepiej iśc do prawnika,przedstawić mu sprawe i poprosić tylko o ładne sformułowanie pisma a następnie samemu je wysłać. Takie firmy to już w ostateczności chociaz ja bym w ogóle tam nie szedł,ewentualnie prawnik a na początku samemu. Ja osobiście odradzam,sam tez dasz rade. Z tego co wiem to nick "Browarny" ma o tym pojęcie,jest tu zalogowany,spytaj go on dużo wie i nie kłapie jęzorem głupot jak niektórzy tutaj. pzdr Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff_Master Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) Powrotu do zdrowia życzę :icon_biggrin: Edytowane 11 Września 2009 przez Stiff_Master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaczes Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) Powrotu, powrotu! Nie przejmuj się komentarzami na tej stronce, bo widzę, że się odezwałeś też tam na końcu. Ja tez miałem zdarzenie w tym sezonie, ale nieznacznie i z własnej winy się położyłem, kosztowało trochę siniaków, szlifów (kurtkę zaoszczędziłem:) i odbić. Co najgorsze kask, no.. i bak do spawania. Co Nas nie zabije to wzmocni. Mam nadzieję, że ręka sprawnie się zrośnie. I wiesz, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Przynajmniej pod koniec sezonu, nie wcześniej. ;) Tylko szkoda, że w ogóle trafiłeś na tego idiotę. Pozdrawiam bardzo kolego! Dobrze, ze żyjesz. Edytowane 11 Września 2009 przez Zaczes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Wracaj do zdrowia, biedaku i wyrwij jak najwięcej odszkodowania :buttrock: . Kumpela mi kiedyś powiedziała - będziesz jeździć zgodnie z przepisami, to zginiesz. I już cholera nie wiem, co robić - bo czy się zaiwania, czy nie - tak samo jest się kurą w kurniku pełnym lisów :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Miałeś sporo szczęścia... Jedyne czego można teraz życzyć to powrotu do zdrowia i oraz nowego sezonu z nowym moto. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HellSheep Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 ku*wa, epidemia ślepoty czy co??? Odnośnie epidemii ślepoty http://www.youtube.com/watch?v=gPrlYU_n14s Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i na trasę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi