wojtek-rr Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 czy tylko ja odniosłam wrażenie ze odchodzimy od tematu i niebieską linią zaufania podjeżdża. nawet xsenia straciła zainteresowanie tematem :icon_mrgreen: Temat się z lekka wyczerpał,ponieważ wykrystalizowały się dwa stanowiska i nic pośredniego :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRT TVL Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 czy tylko ja odniosłam wrażenie ze odchodzimy od tematu i niebieską linią zaufania podjeżdża. nawet xsenia straciła zainteresowanie tematem :icon_mrgreen: czyli powinno być więcej odpowiedzi w poniższym stylu? Droga Xeniu, i takt nikt, kogo nie było w tym miejscu i czasie nie odpowie Ci, czym sobie na takie traktowanie zasłużyłaś. Następnym razem zapamiętaj dokładnie maszynę i ubiór oponenta, opisz dokładnie, może się znajdzie czy to adwersarz, czy znajomi i sytuacja zostanie odpowiednio oceniona przez szacowne szerokie gremium. ... itp., itd. :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 czyli powinno być więcej odpowiedzi w poniższym stylu? Droga Xeniu, i takt nikt, kogo nie było w tym miejscu i czasie nie odpowie Ci, czym sobie na takie traktowanie zasłużyłaś. Następnym razem zapamiętaj dokładnie maszynę i ubiór oponenta, opisz dokładnie, może się znajdzie czy to adwersarz, czy znajomi i sytuacja zostanie odpowiednio oceniona przez szacowne szerokie gremium. ... itp., itd. :biggrin: nie nie o to mi chodziło :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenia Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witam wszystkich serdecznie :bigrazz: Dzisiaj poświeciłam dzień na edukacjii.Nawet mi sie udało odpalic motor :buttrock: Nawet pojechałam 2 metry po czym motor sie przewrócił ,kolega ostrzegał ze moze tak byc bo nie utrzymam motoru bo jest za ciezki itp.oczywiście to przewrócenie motorka bolało-na szczęście kolega sie nie wkurzył ze jego maszyna też miała obrażenia :biggrin: Mam takie dosyć głupie pewnie dla Was -pytanie :banghead: ,czy można kupić motocykl z automatyczną skrzynią biegów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) Mam takie dosyć głupie pewnie dla Was -pytanie :banghead: ,czy można kupić motocykl z automatyczną skrzynią biegów ? Raczej nie,chyba ze skuter,choć są drogie modele Hondy z taką skrzynią :smile: Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez wojtek-rr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Już wiesz dlaczego tata i blizsza oraz dalsza rodzina nie dawała ci motoru? Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenia Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 :biggrin: to ja może na początek dorobie sobie do tylnego koła jeszcze dwa edukacyjno -wspomagające kóleczka po bokach !Na rowerze mi to pomogło ,chociaż na samym wstępie nauki jazdy na rowerze to dodatkowe kólka miałam tez przymocowone przy przednim kole . A TAK APROPO TEMATU TO DA SIE PRZYMOCOWAĆ TAKIE KÓLECZKA EDUKACYJNE DO KÓL MOTORU ?? :icon_biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie :bigrazz: Dzisiaj poświeciłam dzień na edukacjii.Nawet mi sie udało odpalic motor :buttrock: No fucking way! Mam takie dosyć głupie pewnie dla Was -pytanie :banghead: ,czy można kupić motocykl z automatyczną skrzynią biegów ? Niestety, prawo Mozambiku tego zabrania ;/ pewno że można, honda i chyba aprillia robią takie cuda zajebałem w radiowóz na ulicy. :bigrazz: epic fail Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez lionix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenia Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 :icon_razz: Już wiesz dlaczego tata i blizsza oraz dalsza rodzina nie dawała ci motoru? Jak tylko dlatego ze przy pierwszej probie moge przewrócic motocykl -to im głęboko wspólczuje !! :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) Ja bym Cię Yuby nie bił,kupiłbym ci jawkę :bigrazz: Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez wojtek-rr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) Owszem mozna kupic taki motocykl nazywa sie Aprilia Mana: Więcej informacji: Aprilia NA 850 Mana otrzymała wygląd klasycznego street-bike’a, z przodu znajdziemy owalny reflektor, zestaw wskaźników i przedni widelec upside-down. Z profilu rzuca się w oczy rama rurowa, a w fałszywym zbiorniku znajdziemy pojemny schowek. Sam zbiornik paliwa o pojemności 15 l znajdziemy w masywniejszej tylnej części motocykla, a wlew paliwa pod siedzeniem pasażera. Mana napędzana jest 2-cylindrowym 4-suwowym silnikiem w układzie L o pojemności 893 cm3, który chłodzony jest cieczą. Jednostka produkuje moc 55 kW (75 KM) przy 7250 obr./min i maksymalny moment obrotowy 76,5 Nm przy 5750 obr./min. Do obniżonej mocy silnika dostosowano rewolucyjną przekładnię z możliwością automatycznej lub sekwencyjnej zmiany biegów. W trybie automatycznym kierowca może wybierać pomiędzy programami Touring, Sport, Rain (turystyczny, sportowy, deszcz). W trybie sekwencyjnym biegi można zmieniać nie tylko tradycyjną wajchą, ale także przyciskiem na lewej stronie kierownicy. http://katalog-motocykli.pl/img/aprilia-mana-850-1.jpg Pozdrawiam,ja jednak zostane przy wycieraczkach na szybe ;) Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 :biggrin: to ja może na początek dorobie sobie do tylnego koła jeszcze dwa edukacyjno -wspomagające kóleczka po bokach !Na rowerze mi to pomogło ,chociaż na samym wstępie nauki jazdy na rowerze to dodatkowe kólka miałam tez przymocowone przy przednim kole . A TAK APROPO TEMATU TO DA SIE PRZYMOCOWAĆ TAKIE KÓLECZKA EDUKACYJNE DO KÓL MOTORU ?? :icon_biggrin: Wszystko się da zrobić,tylko potem ciężko schodzić w zakrętach na kolano :wink: Może lepiej kup Urala z koszem :icon_question: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witam wszystkich serdecznie :bigrazz: Dzisiaj poświeciłam dzień na edukacjii.Nawet mi sie udało odpalic motor :buttrock: Nawet pojechałam 2 metry po czym motor sie przewrócił ,kolega ostrzegał ze moze tak byc bo nie utrzymam motoru bo jest za ciezki itp.oczywiście to przewrócenie motorka bolało-na szczęście kolega sie nie wkurzył ze jego maszyna też miała obrażenia :biggrin: Mam takie dosyć głupie pewnie dla Was -pytanie :banghead: ,czy można kupić motocykl z automatyczną skrzynią biegów ? I co, lusterka będziesz opierdzielać teraz Ty puszkarzom czy ich popychać? :bigrazz: nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenia Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Ku..... Ja Cię chce poznać na żywo, przypuszczam że masz na imię Sergiusz :bigrazz: Szczerze to gorzej -bo Leokadia!!!Po Babci -Dumna jestem ! :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witam wszystkich serdecznie :bigrazz: Dzisiaj poświeciłam dzień na edukacjii.Nawet mi sie udało odpalic motor :buttrock: Nawet pojechałam 2 metry po czym motor sie przewrócił ,kolega ostrzegał ze moze tak byc bo nie utrzymam motoru bo jest za ciezki itp.oczywiście to przewrócenie motorka bolało-na szczęście kolega sie nie wkurzył ze jego maszyna też miała obrażenia :biggrin: Mam takie dosyć głupie pewnie dla Was -pytanie :banghead: ,czy można kupić motocykl z automatyczną skrzynią biegów ? Pani Magdalena Samozwaniec napisała książkę "Czy pani mieszka sama?". Tam też Xenia jeździła na motorze i też jej się przewracał. Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi