Super stunter piter Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Motor po ok 4 min stania włączony rozgrzewa sie do ponad 95 stopni, w czasie jazdy trzyma ponad 80, czy to nie za wysoka temperatura? Jaka jest średnia temp w waszych gixach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Wszystko jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 tylko że miałem kiedyś takiego gixa i rama sie tak nie nagrzewała, nie pamiętam jaką miał temp ale myśle że tu może jednak być coś nie tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Temperatura wlacznika wentylatora ustawiona jest na ponad 100 C, wiec te temperatury sa jak najbardziej normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Nie wiem jak w gsxr, ale u mnie termostat otwiera sie przy 82 stopniach. Jak dla mnie wszystko OK. Nie panikuj niepotrzebnie, bo tak jak ja zmienisz niepotrzebnie uszczelke pod glowica ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 W serwisówce wszystko znajdziesz, przy jakiej temperaturze otwiera się termostat, przy jakiej włącza wentylator itd. Wystarczy poszukać Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 wszystko jest jaknajbardziej ok w R6 mam podobnie na trasie temp 80-82 w korkach nawet 109 i jest miodzio wg mauala silnik jest too hot przy 117st Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacer Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 u mnie w sradzie rowniez mam podobne temperatury takze nie ma sie czym przejmowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykt7 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 U mnie w Sradzie na trasie temperatura trzyma się w granicach 78-80 Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Dzięki wielkie za odpowiedzi:) już jestem spokojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi