osa7979 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Aa kto będzie jechał motorem GRISZY? W ostania drogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Niestety nie będę mogła być u Griszy. Mam jednak prośbę-niech ktoś później wrzuci w której alejce leży Grisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Aa kto będzie jechał motorem GRISZY No cos TY .... A tak mozna ? Moze jego corka ..... Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Mysle ze jezeli ktokolwiek bedzie jechal to ta osoba juz o tym wie... Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Na pewno będzie także kilka osób z www.GSXF.pl, może będziemy trzymać się razem :icon_question: Info dalem u nas. Parkujmy po lewej za torami, w takim malym zakolu (przed 2oo jadac od Expo) zeby zebrac sie razem i nie robic balaganu na glownej tuz przy 2oo. Chłopaki,niestety pewnie już wiecie mój motocykl miał wczoraj awarie i stoi u Greedo. Niech ktoś zapali świeczkę ode mnie,niestety odpadam... :banghead: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TasmaN Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Chłopaki,niestety pewnie już wiecie mój motocykl miał wczoraj awarie i stoi u Greedo. Niech ktoś zapali świeczkę ode mnie,niestety odpadam... :banghead: nie panikuj Greedo powiedzial ze zrobi. Srubka od zaworow juz jest :) Cytuj TasmaNOgar205 -> WSK125 -> XJ600S -> GSXF750 -> CBR900RR www.everydaybikerslife.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 ...nie dam rady tak wcześnie (10-11) pojechać do 2oo ...czy ktoś wie o której wyrusza kondukt z domu pogrzebowego do kościoła? pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nreb Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Z domu pogrzebowego do kościoła jest 100 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagroski Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 No cos TY .... A tak mozna ? Moze jego corka ..... Grisza nie miał dzieci, więc córki równiez nie. Motocykl jest zamknięty w garażu i wątpię, aby rodzina dała jechać nim komuś kogo nie zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Hmmmm ....... ktos mi wspomnial wlasnie o jego corce .... No nie wazne. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Uroczystość pogrzebowa jest o 13:20 w drewnianym kościele. Godzine wcześniej w domu pogrzebowym "Styks" mozna się z Griszą pożegnać. Pod 2oo zbiórka zaczyna sie od 10:00. Nie wiem czemu tak wczesnie ale ja bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Proponuje dla tych co będa zaopatrzyć się na wszelki wypadek w jakieś czarne wstążki aby przytroczyć je do motka. Podobno pod 2oo będzie to załatwiane ale warto się zabezpieczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 ja niestety nie moto, ale dojade na miejsce.... dalej nie dociera do mnie ta wiadomosc... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Ja z roboty tylko na 1h moge sie urwac, wiec podjade o 13.00 pod dom pogrzebowy. Mam nadzieje ze sie odnajde. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezelbubek Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 To co dziś zobaczyłem i przeżyłem na pogrzebie było Wielkie! Jesteście fantastyczną ekipą. Griszka uśmiechał się z góry. Mało kto zasłużył na takie pożegnanie - On na pewno... Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi