Engels Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Przez cały weekend nie zaglądałem na Forum i dowiedziałem się dopiero wczoraj właśnie w 2oo... :( ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgaga144 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peet Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaG_1975 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 [*] współczuję bliskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 [*] Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dino YAVIT Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 (edytowane) Grisza był........ poprostu dusza nie człowiek :notworthy: :buttrock: i takim pozostanie w mojej pamięci. Edytowane 10 Sierpnia 2009 przez dino YAVIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 [*] Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrekcb Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ja mam prośbę. Czy mógłby ktoś umieścić tu Jego zdjęcie? Na ślubie Nojszaków ze Swoim "indykiem" i moim Jaśkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 WIELKI ŻAL pozostaje po stracie takiego człowieka, przyjaciela wszystkich motocyklistów. Chociaż Grisza pozostanie w pamięci nas wszystkich to proponuję wykonać pamiątkową tablice ze zdjęciem Griszy i umieścić ją na honorowym miejscu w 2OO, to dla potomnych, żeby zawsze wiedzieli, kto stworzył to kultowe miejsce dla nas. W Pubie można ustawić puszkę na ten cel. Myślę, że każdy będzie chciał wrzucić do niej trochę miedziaków, żeby mieć swój wkład w upamiętnienie Griszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrekcb Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 WIELKI ŻAL pozostaje po stracie takiego człowieka, przyjaciela wszystkich motocyklistów. Chociaż Grisza pozostanie w pamięci nas wszystkich to proponuję wykonać pamiątkową tablice ze zdjęciem Griszy i umieścić ją na honorowym miejscu w 2OO, to dla potomnych, żeby zawsze wiedzieli, kto stworzył to kultowe miejsce dla nas. W Pubie można ustawić puszkę na ten cel. Myślę, że każdy będzie chciał wrzucić do niej trochę miedziaków, żeby mieć swój wkład w upamiętnienie Griszy. Chętnie, tylko czy i kto pociągnie dalej "Dwa kółka"? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Wyrazy głębokiego współczucia dla rodziny i bliskich.... przykre że znowu ginie jeden z nas (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Nie znałem ale szczerze współczuję Bliskim. Wiem co mówię - w piątek odszedł mój Tato. Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 byłem 2x w 2oo, 2x dobra zabawa, przyjemny klimat. moje kondolencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi