Limo Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Wyrazy współczucia Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ehh i co tu ku*wa napisac... zegnaj stary... myslalem, ze pogadamy jeszcze troche o moim pierwszym dzwonie, posmiejemy sie , walniemy browara... no i oczywiscie w przyszlym roku poscigamy sie w super stockach... jeszcze raz strzala olo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 tragedia...[*] ;-( Wyrazy współczucia dla Rodziny i Przyjaciół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acidus Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Wyrazy współczucia dla rodziny i znajomych. Takie wypadki dają mocno do myślenia, w szczególności osobom początkującym. Nie spodziewałem się by ktoś mógł zginąć na torze. Przyznam, że jestem zszokowany. Tor kojarzył mi się zawsze ze sporym bezpieczeństwem ( pomijając różne pomniejsze potencjalne urazy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malvina Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 [*] Walczył na torze o pozycję, na ulicach o równouprawnienie motocykli, w szpitalu o prawo do... życia, do oddechu... Wydarł losowi kilka chwil, które sprawiły, że motocykle wrosły na stałe w Jego ciało, w Jego życie, a za Jego sprawą także i w życie wielu... A teraz wydarł swoim najbliższym tą cząstkę siebie, którą zasiał 28 lat temu w ich sercach, wydarł ... pozostawiając wieczny żal do Boga, do Motocykli, pozostawiając hektolitry słonych łez i tysiąckrotnie powtarzane: dlaczego? Nie widziałam Cię na torze Kuba, ale mam Cię teraz ciągle przed oczami, a w sercu Twoją Justynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 http://sport.wp.pl/kat,1771,title,Jakub-De...18841&_ticrsn=5 [*] współczuję rodzinie i bliskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Głębokie wyrazy współczucia dla najbliższych Kuby. pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Wyrazy współczucia dla bliskich - Rodziny, Przyjaciół i Was, którzy Kubę dobrze znali. [*] Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 To wielka tragedia, wyrazy najgłębszego współczucia dla rodziny i bliskich. (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 W imieniu rodziny Kuby, członków zespołów DePRO Racing i LCRT oraz swoim chciałbym podziękować wszystkim którzy odprowadzili wczoraj Kubę na miejsce spoczynku. Bardzo dziękuję… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi