Toolman Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 To my za większością 5-6.09 - 2 12-13.09 -6 19-20.09 - 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Po długiej bardzo przerwie piszęna Forum , Za namową Browarnego i z własnej nie przymuszonej woli jeśli można zajżeć 12 września to będę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 ależ jestem mile zaskoczony :biggrin: Normalnie z tego wszystkiego przyjadę :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 No VIT, nareszcie. Zadeklaruj motocykl, żeby było wiadomo że się "łapiesz" sprzętowo do Starej Japonii. :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 (edytowane) Jesteśmy!! Dotarliśmy szczęśliwie do domu. Wakacje były........ Ach..... Za krótkie :wink: No i chrzanić te wszystkie Karaiby i inne krainy szczęśliwości!!!! Takiego urlopu jak w tym roku nie miałam jeszcze w swoim życiu!!! No ale pora się otrząsnąć i wracać do codzienności :banghead: Podsumowując: Widzimy się 11, 12, 13.09 Zdeklarowani (póki co) :wink: 1. Wolkan 2. Toolman + Ania 3. Peterek (Aga!! Przyjedź!!!! Proooossssiiiiiimyyyyy!!!) 4. Browarny 5. Rejvoy + reszta :wink: 6. Sadek + Monika 7. Pik + Dorota 8. Ludwicjusz 9. Jezyk 10. Jeszua (bardzo liczymy na to, że II-gi weekend też będzie pasował) 11. Matata 12. Vit66 Skreślamy dni na kalendarzu i jak zawsze bardzo, bardzo się cieszymy, że Was zobaczymy i pojeździmy razem :crossy: . Lista oczywiście nie jest zamknięta i jakby co to można jeszcze się dopisywać :wink: Edytowane 24 Sierpnia 2009 przez Piaffe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Jest jeszcze trochę czasu więc może ustalimy jakieś "konkurencje zlotowe". Z tego co widzę Peterek zgłosił się do stripteesu. :icon_mrgreen: Jakieś dalsze propozycje....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Z tego co widzę Peterek zgłosił się do stripteesu. :icon_mrgreen: to raczej pokaz wyłącznie dla Pań :icon_mrgreen: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Peterek zgłosił się do stripteesu. :icon_mrgreen: Jakieś dalsze propozycje....? Hehe, a kiedy bo nie pamiętam? Nic z tego :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Jakie zlotowe? To jakiś zlot jest czy co? :icon_mrgreen: A tak bardziej na poważnie - muszem cuś dla was wymyślić, czyli.... co chcecie? Bardziej jeżdżenie, czy jeżdżenie ze zwiedzaniem? Choć przyznam że tą razą chcę ominąć zabytki i zaplanowac bardziej małą wycieczkę (godzinka powiedzmy) na nogach. To co wam bardziej pasi? Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 (edytowane) A tak bardziej na poważnie - muszem cuś dla was wymyślić, czyli.... co chcecie? Bardziej jeżdżenie, czy jeżdżenie ze zwiedzaniem? Choć przyznam że tą razą chcę ominąć zabytki i zaplanowac bardziej małą wycieczkę (godzinka powiedzmy) na nogach. Pamiętaj kolego, że my będziemy ubrani w skóry i buty motocyklowe, o taszczeniu kasków i innych maneli nie wspomnę. Jak dla mnie taka wycieczka to tylko w strojach „cywilnych” i to, jako przystawka do dania głównego, czyli śmiganko po górskich winklach, podziwianie widoczków i takie tam, zima idzie trzeba się nacieszyć jazdą :crossy: Edytowane 25 Sierpnia 2009 przez wolkan Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Pamiętaj kolego, że my będziemy ubrani w skóry i buty motocyklowe, o taszczeniu kasków i innych maneli nie wspomnę. Jak dla mnie taka wycieczka to tylko w strojach „cywilnych” i to, jako przystawka do dania głównego, czyli śmiganko po górskich winklach, podziwianie widoczków i takie tam, zima idzie trzeba się nacieszyć jazdą :crossy: Podpisuje się pod tą wypowiedzią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Witam wszystkich Sympatyków Starej Japonii :smile: Po mojej ostatniej rozmowie z Peterkiem postanowiłem się przełamać i na na wrześniowe SSSJ przyjechać. Miałem przyjemność uczestniczyć w SSJ w zeszłym roku (można powiedzieć że z dziką kartą) i bardzo mi formuła spotkania podobała, jednak na wiosnę jakoś nie odważyłem pojawić się jako jedyny przedstawiciel klubu Zbieraczy Chrustu. W "przełamaniu się" pomogło mi też jasne postawienie sprawy przez Piaffe: Jak widzicie zmieniliśmy nazwę spotkania ( co prawda nie na Klub Zbieraczy Chrustu ale zawsze). I żeby żadnych dyskusji mi tu nie było kto może, a kto nie może! :wink: Tak więc niech się dzieje co chce, ja dołączam do grupy Warszawskiej :crossy: :buttrock: Namawiam też moją małżonkę aby wybrała się ze mną i całkiem możliwe że da się skusić :wink: Pozdrawiam ptaq :flesje: ps. dopisuje się do listy pod szczęśliwym numerem "13" :icon_mrgreen: : 1. Wolkan 2. Toolman + Ania 3. Peterek (Aga!! Przyjedź!!!! Proooossssiiiiiimyyyyy!!!) 4. Browarny 5. Rejvoy + reszta :wink: 6. Sadek + Monika 7. Pik + Dorota 8. Ludwicjusz 9. Jezyk 10. Jeszua (bardzo liczymy na to, że II-gi weekend też będzie pasował) 11. Matata 12. Vit66 13. ptaq (prawdopodobnie + sylvia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) Ja też namawiam swoją piękniejszą połowę, ale cienko mi idzie :icon_rolleyes: Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez Peterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Pamiętaj kolego, że my będziemy ubrani w skóry i buty motocyklowe, o taszczeniu kasków i innych maneli nie wspomnę. Jak dla mnie taka wycieczka to tylko w strojach „cywilnych” i to, jako przystawka do dania głównego, czyli śmiganko po górskich winklach, podziwianie widoczków i takie tam, zima idzie trzeba się nacieszyć jazdą :crossy: Ahem, no co prawda Piaffe czasem twierdzi co innego, ale ja lubię myśleć o sobie że myślący jestem... Spoko. Jeżeli coś takiego będzie w planie to będzie miejsce na ciuchy, etc. Na razie rozpracowuję różne warianty.... Ale jeszcze trochę i mi się winkle skończą.. :icon_mrgreen: No nic, w najgorszym razie będą stare winkle w nowym układzie :icon_rolleyes: Peterek, walcz! byłoby miło.... :smile: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejvoy Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Ja też namawiam swoją piękniejszą połowę, ale cienko mi idzie :icon_rolleyes: No to kto w tym waszym stadle nosi spodnie? Jak przyjedziesz sam to robisz striptease Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi