Skocz do zawartości

IV SSSJ Spotkanie Sympatyków Starej Japonii

Piaffe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Jesteśmy!! Dotarliśmy szczęśliwie do domu. Wakacje były........ Ach..... Za krótkie :wink: No i chrzanić te wszystkie Karaiby i inne krainy szczęśliwości!!!! Takiego urlopu jak w tym roku nie miałam jeszcze w swoim życiu!!! No ale pora się otrząsnąć i wracać do codzienności :banghead:

Podsumowując:

Widzimy się 11, 12, 13.09

Zdeklarowani (póki co) :wink:

1. Wolkan

2. Toolman + Ania

3. Peterek (Aga!! Przyjedź!!!! Proooossssiiiiiimyyyyy!!!)

4. Browarny

5. Rejvoy + reszta :wink:

6. Sadek + Monika

7. Pik + Dorota

8. Ludwicjusz

9. Jezyk

10. Jeszua (bardzo liczymy na to, że II-gi weekend też będzie pasował)

11. Matata

12. Vit66

Skreślamy dni na kalendarzu i jak zawsze bardzo, bardzo się cieszymy, że Was zobaczymy i pojeździmy razem :crossy: .

Lista oczywiście nie jest zamknięta i jakby co to można jeszcze się dopisywać :wink:

Edytowane przez Piaffe

Jakie zlotowe? To jakiś zlot jest czy co? :icon_mrgreen:

A tak bardziej na poważnie - muszem cuś dla was wymyślić, czyli.... co chcecie? Bardziej jeżdżenie, czy jeżdżenie ze zwiedzaniem? Choć przyznam że tą razą chcę ominąć zabytki i zaplanowac bardziej małą wycieczkę (godzinka powiedzmy) na nogach.

To co wam bardziej pasi?

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

A tak bardziej na poważnie - muszem cuś dla was wymyślić, czyli.... co chcecie? Bardziej jeżdżenie, czy jeżdżenie ze zwiedzaniem? Choć przyznam że tą razą chcę ominąć zabytki i zaplanowac bardziej małą wycieczkę (godzinka powiedzmy) na nogach.

Pamiętaj kolego, że my będziemy ubrani w skóry i buty motocyklowe, o taszczeniu kasków i innych maneli nie wspomnę.

Jak dla mnie taka wycieczka to tylko w strojach „cywilnych” i to, jako przystawka do dania głównego, czyli śmiganko po górskich winklach, podziwianie widoczków i takie tam, zima idzie trzeba się nacieszyć jazdą :crossy:

Edytowane przez wolkan

Pamiętaj kolego, że my będziemy ubrani w skóry i buty motocyklowe, o taszczeniu kasków i innych maneli nie wspomnę.

Jak dla mnie taka wycieczka to tylko w strojach „cywilnych” i to, jako przystawka do dania głównego, czyli śmiganko po górskich winklach, podziwianie widoczków i takie tam, zima idzie trzeba się nacieszyć jazdą :crossy:

Podpisuje się pod tą wypowiedzią :)

Witam wszystkich Sympatyków Starej Japonii :smile:

Po mojej ostatniej rozmowie z Peterkiem postanowiłem się przełamać i na na wrześniowe SSSJ przyjechać.

Miałem przyjemność uczestniczyć w SSJ w zeszłym roku (można powiedzieć że z dziką kartą) i bardzo mi formuła spotkania podobała, jednak na wiosnę jakoś nie odważyłem pojawić się jako jedyny przedstawiciel klubu Zbieraczy Chrustu.

W "przełamaniu się" pomogło mi też jasne postawienie sprawy przez Piaffe:

Jak widzicie zmieniliśmy nazwę spotkania ( co prawda nie na Klub Zbieraczy Chrustu ale zawsze). I żeby żadnych dyskusji mi tu nie było kto może, a kto nie może! :wink:

Tak więc niech się dzieje co chce, ja dołączam do grupy Warszawskiej :crossy: :buttrock:

Namawiam też moją małżonkę aby wybrała się ze mną i całkiem możliwe że da się skusić :wink:

Pozdrawiam ptaq :flesje:

ps. dopisuje się do listy pod szczęśliwym numerem "13" :icon_mrgreen: :

1. Wolkan

2. Toolman + Ania

3. Peterek (Aga!! Przyjedź!!!! Proooossssiiiiiimyyyyy!!!)

4. Browarny

5. Rejvoy + reszta :wink:

6. Sadek + Monika

7. Pik + Dorota

8. Ludwicjusz

9. Jezyk

10. Jeszua (bardzo liczymy na to, że II-gi weekend też będzie pasował)

11. Matata

12. Vit66

13. ptaq (prawdopodobnie + sylvia)

Ahem, no co prawda Piaffe czasem twierdzi co innego, ale ja lubię myśleć o sobie że myślący jestem... Spoko. Jeżeli coś takiego będzie w planie to będzie miejsce na ciuchy, etc.

Na razie rozpracowuję różne warianty.... Ale jeszcze trochę i mi się winkle skończą.. :icon_mrgreen: No nic, w najgorszym razie będą stare winkle w nowym układzie :icon_rolleyes:

Peterek, walcz! byłoby miło.... :smile:

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals