Paulina Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Hej :) Powiem tak...:) Też mam problem z kupnem butów...przymierzałam już chyba z 10 par...i nadal jestem w kropce :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Hej :) Powiem tak...:) Też mam problem z kupnem butów...przymierzałam już chyba z 10 par...i nadal jestem w kropce :( Może masz za duże wymagania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulina Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Być może...:) Ale staram się wybrać odpowiednie dla mnie, anie pierwszez brzegu. Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Być może...:) Ale staram się wybrać odpowiednie dla mnie, anie pierwszez brzegu. Tak? W dziale "forumowych amazonek" jest też dyskusja o butach, i sporo poprzez wyszukiwarkę również znajdziesz. Warto napisać, jakie już przymierzałaś, jakie odpadły z wyboru i dlaczego, jakimi kryteriami się kierujesz, na jakie polujesz i w jakim przedziale cenowym. Jak masz trochę zbędnej kasy, to większość osób dla kobiety poleci Sidi Lei. Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulina Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Dziekuje za podpowiedź zaraz obejrze :))) Dodatkowo przeszperam forum w poszukiwaniu informacji :)) Bo dzis jest mój debiut na forum :)) i nie wszystko jeszcze ograniam pozdrawiam Paulina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Vertigo - naprawde super buty i wbrew pozorom wygodne do chodzenia. tylko nie wiem po co sidi lei tak oszpecili tymi maziajami na bokach? Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Vertigo - naprawde super buty i wbrew pozorom wygodne do chodzenia. tylko nie wiem po co sidi lei tak oszpecili tymi maziajami na bokach? Skoro są przeznaczone wyłącznie dla kobiet (konstrukcję dostosowano do kobiecej stopy, załóżmy, że facet przymierzy "uniwersalne" vertigo i vertigo lei w tym samym rozmiarze - choć lei to największy bodajże 41 albo 42 - i poczuje różnicę ;) ) - to te aplikacje po bokach mają właśnie wyróżniać model dobitnie. Zresztą, bez przesady, są w miarę dyskretne. Z normalnymi vertigo jest ten problem, że bardzo rzadko są dostępne w rozmiarach 38-39, a Lei są tylko i wyłącznie dla babeczek, więc problem z numeracją w tym modelu zniknął. Tylko ta cena... w różnych modelach Sidi są całkiem niezłe upusty, przeceny, okazje, a tutaj jeszcze nie było obniżki poniżej 9 stów z groszami (w końcu funkcjonują dopiero od zeszłego roku), oficjalnie i tak kosztują około 1100 zeta. Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 hm,sportowe buty widzialem ostatnio w realu po 120zeta.byla wyprzedaz Widziałem Cie tam jak kupowałes kalosze na swój traktor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 A co sądzicie o butach Alpinestars s-mx 5 ?? Czy może wybrać lepiej Sidi B2 ?? Wiele o nich czytalem i bardziej pasują mi alpiny ponieważ niby można w nich nawet troche chodzić a niby w B@ to jest w miare ciężkie. a Może macie jakieś inne propozycje??? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 na ostatnim mototargu warszawskim "wyrwałem" sidi vertigo za 830zł. napewno lepsze rozwiazanie niz B2. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 A możę jakieś opinie o S-mx 5?? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martholini Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Ja posiadam Alpinestars SMX Plus są drogie ale warte swojej ceny, super buciki. Na początku były troszkę ciasne, ale teraz super się w nich śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Wszystko zalezy od nogi. SMX Plus sa napompowane jak buty narciarskie, a Vertigo super dopasowane i zgrabne. Co kto lubi. Ja mam smx, ale teraz z perspektywy czasu kupilbym Daytona. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acidus Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Kilka dni temu też miałem dylemat ale rozwiał się po wycieczce do sklepu. Przymierzałem jakieś Sidi, Alpinestars i Dainese ( wszystkie w zbliżonych cenach ). Jako, że nie znam się na butach motocyklowych, to postanowiłem zastosować klasyczne kryteria czyli wygodę i jakość wykonania. I jestem szczęśliwym ( przynajmniej na razie ) posiadaczem Dainese Torque Out ( przynajmniej dla mnie okazały się najwygodniejsze ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakir_ Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 w poznaniu w motorapid na milczanskiej maja teraz wyprzedarz butow sidi wertigo corsa mozna wyrwac za mniej niz 800zł i to w pelnej rozmiarowce! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi