toowdie Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Gdzie kupię dysze do gaźników Keihin (CVK 32) potrzebne mi oryginalne 100 i 102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varg Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Witam, Szukam sklepu gdzie mogę kupić dyszę do gaźnika Keihin PDC3F, a konkretnie dysze wolnych obrotów 40,42 i główne 100 i 102,5. Gdzie można je dostać? Cytuj Organizacja wycieczek motocyklowych po Mazurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 W larssonie. Ja wlasnie tam kupowalem - najlepiej wczesniej zamowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Potwierdzam - tez keihina dysze bralem z larssona. Nawet jak pisze, ze nigdzie na magazynach nie ma to sprowadzaja w ciagu tygodnia, dwoch. Pzdr :crossy: Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtct Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Czy moglibyście mi powiedzieć, czy dysze w gaźnikach Keihin PWK są oznaczone? Będę za niedługo rozbierał gaźnik do czyszczenia i chciałbym od razu ustawić gaźnik do moich warunków. Chcę jednak wiedzieć, jakie są aktualnie założone dysze, bo może nie trzeba nic kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi