Pietra Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Ajrisz Uważaj - Igor to takie małolatki najlepiej z grila lubi - na zmianę z kotami :) Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Ajrisz- po wjeździe do Tomaszowa Mazowieckiego, jadąc główną trasą dojedziesz w koncu do skrzyżowania z McDonaldsem po twojej lewej. Na ów skrzyżowaniu dajesz w prawo i w pierwszą możliwą w lewo (po jakiś 100 metrach - vis a vis Taxi). Dalej lecisz non stop z pierwszeństwem lub prosto (a propos ronda). Miniesz fajną dlugą prostą gdzie napewno spotkasz ludzi spacerującymi z kijami, fajne groty po prawej, następnie 2 zajebiaszcze łuki, kawał lasu i będziesz miala po prawej białą tablicę kierującą Cię na OW Borki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Adam, wyczerpuąca odpowiedź :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Jedzie ktoś z Puław lub Lublina w sobote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 ...jaka wyczerpująca? Nie wiadomo czy łuki w prawą, czy lewą stronę, no i nic o tym jak dojechać do Tomaszowa Mazowieckiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Łuki oczywiście są proste a do Tomaszowa każde dziecko wie jak dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Jedzie ktoś z Puław lub Lublina w sobote? :crossy: Kolego Szanowny jest info na Lublinie proszę zapoznaj się bedziesz wiedział co i jak z naszego Regionu do zobaczenia w Borkach :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Marzka, co masz na myśli :icon_question: Zapewne gruppensex... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 (edytowane) Ajrisz- po wjeździe do Tomaszowa Mazowieckiego, jadąc główną trasą dojedziesz w koncu do skrzyżowania z McDonaldsem po twojej lewej. Na ów skrzyżowaniu dajesz w prawo i w pierwszą możliwą w lewo (po jakiś 100 metrach - vis a vis Taxi). Dalej lecisz non stop z pierwszeństwem lub prosto (a propos ronda). Miniesz fajną dlugą prostą gdzie napewno spotkasz ludzi spacerującymi z kijami, fajne groty po prawej, następnie 2 zajebiaszcze łuki, kawał lasu i będziesz miala po prawej białą tablicę kierującą Cię na OW Borki. Adam :notworthy: Przekonuje mnie Twój opis, z jedną małą uwaga - wg. google ta ulica po 100m w lewo jest aktualnie jednokierunkowa :icon_mrgreen: Dziękuję niemniej, jestem już niemal pewna, że nawet przez chwilę nie zabłądzę. :lalag: Wojteczku - wezmę dla Ciebie specjalnie więcej medykamentów (w tym grzybki marynowane, jak się zmieszczą ;) ). Wiem, że okład z młodych piersi zrobiłby Ci najlepiej, tego jednak zagwarantować nie mogę, ale wierzę, że masz w sobie na tyle samczego uroku, że jakaś łania z okolicznych lasów Ci ulegnie. Edytowane 30 Września 2009 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 MOC, to raczej oczywista sprawa ale chciałem usłyszeć to od Marzki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 UPDATE listy domków 1. Aśka - 1 domek 2-3. Joaśka - 2 domki 4. Igor - 1 domek 5. Peterek - 1 domek 6. cezsek - 1 domek 7. zappa - 1 domek 8. Yuby- 1 domek 9. DOMEK WOLNY ! JAK JEST KTOŚ CHĘTNY TO NIECH SIĘ WPISZE ! 10. Rafał - 1 domek 11. Belgu - 1 domek 12. Maro - 1 domek 13. Tatakis - 1 domek 14......................................................................................... WOLNY 15.Pietra - 1 domek 16. Greedo - 1 domek 17. O.O.O 1-domek 18. Adam - 1 apartament drewniany 19. MichałKaczmar. - 1 domek 20. Keryn - 1 domek (i kupa miejsca jako rezerwa bankietowa) - za Sadka+Monikę 21-22. Sławek + Krokodylek+Bumag - 2 domki 23. pędzący - 1 domek 24. Browarny + Vit66 - 1 domek 25. Andzia - 1 domek 26. Dawitson + dark*star - 1 domek 27. sowa4 - 1 domek (Mrówka pisala tutaj, ze nie jedzie!) 28. Tyson + wojtek-rr + yeti30 + Butterfly - 1 domek 29. Grass - 1 domek 30. blazej + adas - 1 domek Pokój hotelowy: 1. Becia + Paweł 2. Oscar To i ja sie piszę na domek RobertM = 1 domek Witam niestety skurczyła się troszkę nasza ekipa i zostajemy przy 2 domkach nie 3 wolna pozycja 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Ja 3 lata temu jechalem na Borki myslac caly czas ze to nazwa miejscowosci i mimo tego trafilem, nawet bylem pierwsza osoba ktora zajechala na zlot wiec... spoko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 W mordeczkę. Prognozy nie wygladają najlepiej... Oby się nie sprawdziły :icon_rolleyes: A na przyszły rok trzeba wczesniej zaklepać ostatni łikend września, zanim znowu ktoś nas uprzedzi :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 No fakt pogoda nie najlepsza :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 ja nie wiem, jakie Wy prognozy macie, ale te moje są nie najgorsze. Coś tam może pokropi w pt wieczorem, ale nie ma co rozpaczać :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi