Igor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 ... smażalnia będzie otwarta, a sklep spożywczy będzie przygotowany ... :lalag: :clap: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Na marginesie, domków mamy 30 więc miejsca braknąć nie powinno, Rozmnożyły się? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Czy miejsce dla ekipy z Łodzi się znajdzie?? wstępnie od 10 do 30 osób ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Wojtas, dla Ciebie i priesta na pewno nie zabraknie :) Domków jest więcej, więc w razie czego dopisujcie sie. Nie rozmnożyły sie, zaklepało sie wiecej, a można zaklepać jeszcze więcej bo nikt prócz twardych motórzystów w październiku nie chce w tych domkach spać. Dlatego też UPOMINAM KAŻDEGO KTO MA FARELKĘ O ZABRANIE JEJ NA ZLOT. Nie dotyczy to par mogących rozgrzać się we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Jak się nie boisz, to możesz u nas... :icon_mrgreen: Czesiu stoi :notworthy: ... zwierzyna będzie ?? żebym ich nie wystraszył... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Czesiu stoi ... Dobrze się zastanów, czy na pewno chcesz ...... Żeby później nie było, że nie uprzedzałem :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Dobrze się zastanów, czy na pewno chcesz ...... Żeby później nie było, że nie uprzedzałem :icon_twisted: . pzdr A czemu miałby nie chcieć, żeby Czesiu stał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Chciałabym tylko zakomunikować, że dzisiejszy dzień sprawi, iż będę w Borkach na 1000%... :icon_twisted: :icon_mrgreen: Grzejcie dla mnie miejscówkę! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Teraz już wiem że będziesz. :biggrin: A ja nie wiem :| Ktos mnie uswiadomi OCB? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 A ja nie wiem :| Ktos mnie uswiadomi OCB? http://forum.motocyklistow.pl/Yuby-doprowa...mu-t119543.html :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 http://forum.motocyklistow.pl/Yuby-doprowa...mu-t119543.html :bigrazz: eeeeeeeeee - nudy - myslalem ze to bedzie bardziej pikantna historia :D W takim razie do zobaczenia w Borkach juz na 2oo. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzacy Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 to do zobaczenie na Borkach - 2 miejsca albo 1 domek - rezerwuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Deko sie pędzacy zamotałes domki były jakieś pare chwil i juz dawno nie ma :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Są domki! Proszę sie dopisywać i nie siać paniki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Dobrze się zastanów, czy na pewno chcesz ...... Żeby później nie było, że nie uprzedzałem :icon_twisted: . pzdr Igor, nie strasz... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi