Tomek Kulik Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 (...) Mam tylko nadzieje, że osoba ta posiada jakiekolwiek uprawnienia do szkoleń motocyklowych. Pozdrawiam. A Ty zrobiłeś uprawnienia, czy dalej szkolisz na "krzywy ryj"? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 A Ty zrobiłeś uprawnienia, czy dalej szkolisz na "krzywy ryj"? Oczywiście, że na "krzywy ryj". Też byś tak chciał? Trzeba się długo uczyć, żeby takie uzyskać... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecyk Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 No Panowie - ostro jedziecie... Albo konkrety, albo cicho szaaaaaa Cytuj Pozdrawiam, Daniel PiecychnaSzkolenia motocyklowe w Lublinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 No Panowie - ostro jedziecie... Albo konkrety, albo cicho szaaaaaa Nie trzeba się niczego bać ani ukrywać, zapraszam do naszego biura odpowiednie władze upoważnione do kontroli. Jeżeli ktokolwiek ma wątpliwości dotyczące działania ośrodków szkolenia kierowców, może to zgłosić do starostwa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbymus Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Doszkalanie to dobra rzecz, i tu bym nie oceniał niczyich umiejętności skoro ktoś uczy jest lepszy ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaG_1975 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 A wracając do tematu - jaki jest poziom "zaawansowanie" tego kursu BEZPIECZNY - całkiem dla początkujących, zaraz po "kursie" na kat.A, czy jeżdżący 2-3 sezony też dużo się nauczy? Oczywiście wiem, że ZAWSZE warto się doszkalać, ale koszt kursu nie jest mały, więc chciałbym poznać ocenę kogoś kto już kurs odbył... Jak już wydać parę złotych to lepiej mieć pewność, że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Byłem na pierwszym stopniu (A-bezpieczny) po kilku latach jeżdżenia. Wtedy kurs prowadzili razem Michał i Rafał. Ja skorzystałem i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 A wracając do tematu - jaki jest poziom "zaawansowanie" tego kursu BEZPIECZNY - całkiem dla początkujących, zaraz po "kursie" na kat.A, czy jeżdżący 2-3 sezony też dużo się nauczy? Oczywiście wiem, że ZAWSZE warto się doszkalać, ale koszt kursu nie jest mały, więc chciałbym poznać ocenę kogoś kto już kurs odbył... Jak już wydać parę złotych to lepiej mieć pewność, że warto. W pro-motorze byłem po dwóch sezonach jazdy na moto , gorąco polecam . Przed jazdami trzeba zaliczyć wykład u Konikakonika trwający do ok. 2 w nocy . :icon_biggrin: Jak śniegi ustąpią to zajrzyj do nich na plac to zobaczysz co i jak . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam! Także przeszedłem kurs bezpieczny po zdobyciu pierwszych doświadczeń, miałem nawet jakieś wątpliwości czy warto, ale szybko się rozwiały. Kurs daje dużo, program był bardzo sensowny, a zdobyte doświadczenie pomaga w późniejszym doskonaleniu swoich umiejętności. Polecam, bo warto. Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 (edytowane) Ja w tym sezonie mam zamiar zaliczyć Bezpieczny + Techniczny Zanim się zapisałem szukałem opini na temat tej szkoły i ludzie byli zadowoleni tak więc myśle żę ja też dużo z tego wyniose Edytowane 2 Lutego 2010 przez Vivaldi_V1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerryisback Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 zdecydowanie polecam promotora i ich doszkalanie: teoria + praktyka. to inwestycja w wasze bezpieczensto i swiadomosc jazdy, wiec lepiej inwestowac najlepiej jak sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 no, to po kursie bezpiecznym w motoszkole, u Rafała było twardo, było fajnie, no i przede wszystkim owocnie - mam nadzieję poprawiać teraz swoje umiejętności. co istotne, człowiek dowiaduje się, jak mało potrafi zrobić z motocyklem... chociaż ci po dobrych kursach na prawko mają łatwiej ;) w każdym razie, sądząc po efektach i opiniach uczestników kursu oraz z mojej skromnej opinii, było warto wydać tą kasę. szkoda, że to tylko 2 dni :D jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Ja też obiecywałam napisać po kursie, więc... Opanowanie motocykla po kursie zdecydowanie lepsze, niz przed. Ciekawe ćwiczenia (przed każdym jęk rozpaczy kursantów, że "my nie damy rady", a później szło, aż się niektórzy dziwili). Oprócz ćwiczeń trochę teorii, mnóstwo śmiechu i dobrej zabawy. chociaż ci po dobrych kursach na prawko mają łatwiej ;) A ci z dłuższym stażem na moto wymiatali w szybkim slalomie ;) Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 szkolenia robi osobnik Chester z GP, (...) kolega z gp nadal nie chwali się żadnymi zdobytymi uprawnieniami, ani odbytymi przez siebie kursami w zakresie instruktażu. tym niemniej w sukcesach medialnych mu to nie przeszkadza: dziś na głównej w gazecie jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 kolega z gp nadal nie chwali się żadnymi zdobytymi uprawnieniami, ani odbytymi przez siebie kursami w zakresie instruktażu. tym niemniej w sukcesach medialnych mu to nie przeszkadza: dziś na głównej w gazecie jsz Ciekawe... Ponoć na swoich wykładach cytuje biegle moje wypociny, choć o zgodę nigdy nie pytał. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi