Gegol Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Witam, Jestem w trakcie wymiany uszczelniaczy w motocylku GPZ 500s, i zatrzymałem się na kluczu, a dokładnie Adapter 57001-1057. link do zdjęcia: http://www.gpzzone.co.uk/acatalog/57001-1057.jpg Z tego co wyczytałem, ten adapter stosuje się również do innych motocykli niż GPZ. Jeżeli ma ktoś w posiadaniu ww kluczyk, proszę o złapanie wymiarów (góra, dół, długość - jest to klucz cylindryczny), z uwagi że jest on ciężko dostępny, spróbuje go dorobić sam z kawałka drutu lub rurki. Jakby ktoś by złapał suwmiarką byłbym wdzięczny. Pozdrawiam, Gegol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Wyjmij kompletne lagi z polek i daj do warsztatu do odkrecenia kluczem pneumatycznym. Potem sam sobie zmierzysz :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ja zrobiłem sobie klucz do rozkręcania lag z pręta i przyspawanej na końcu nakrętki. Oczywiście - jak wspomniał Piotr - dopasowałem stosowną nakrętkę mając w ręku rozebrana lagę :-) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 O ile dobrze pamiętam, pasuje tutaj zwykła końcówka grzechotki, czy przedłużki 1/2 cala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ja "wpuściłem" zwykłą nasadową końcówkę przyblokowałem i odkręciłem bezproblemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 pneumacik i po sprawie :lalag: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi