Robas Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 witam, poszukuję chętnych na wyjazd na grossglockner Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Kiedy ? :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 witam, poszukuję chętnych na wyjazd na grossglockner Bedę/będziemy z kolegą tak około 10-11 lipca ... można zrobić forumowy zlot :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Kurcze, ja bede troche wczesniej . Wybieram sie tam m.in. w ramach BMW motorrad days. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FILO Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Bedę 8 sierpnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
George954rr Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 25 lipca ruszamy na 3 lub 4 motocykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Wybiera sie ktos we wrzesniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maraas Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 My też będziemy koło 10-11 lipca, może się spotkamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joajer Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Byłem 12-14 czerwiec :evil: ale pogodę miałem dobrą a to najważniejsze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 ja myślę jechać jakoś w sierpniu Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Prognoza pogody na ten i przyszły tydzień. Pada, będzie padać. Wszędzie, w PL, w Czechach, w Alpach ... W związku z tym z bólem serca odwołuję/przekładam wyjazd. Nie będę się przecie qrwa umartwiał :evil: A piszę TO by uniknąć prześmiewców ... o ... jechał, jechał i nie wyjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Prognoza pogody na ten i przyszły tydzień. Pada, będzie padać. Wszędzie, w PL, w Czechach, w Alpach ... Daj spokój Zbycho z prognozami- jedź a później bedziesz się martwił czy bedzie coś widać czy nie :smile: Pogoda w Alpach jest tak zmienna, że przez godz. z deszczowej może się przejaśnić i bedzie super widoczność :smile: ale też odwrotnie :evil: więc nigdy nie wiesz na jaką trafisz.... Poza tym jak coś to pojedziesz jeszcze raz :icon_mrgreen: Traska jest suuuuper i choć wjazd nie tani (rok temu chyba 15-18E) to widoki i winkle są zaj....te- ja byłem rok temu i moge powiedzieć, że jest to raj dla motocyklistów i nie tylko na sloganach reklamowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 (edytowane) Prognoza pogody na ten i przyszły tydzień. Pada, będzie padać. Wszędzie, w PL, w Czechach, w Alpach ... W związku z tym z bólem serca odwołuję/przekładam wyjazd. Nie będę się przecie qrwa umartwiał :evil: A piszę TO by uniknąć prześmiewców ... o ... jechał, jechał i nie wyjechał. My byliśmy tam w zeszłym roki ( polecam nocleg u kolegi z forum - ma pensjonat na 1 km tej trasy). Z pogodą wygląda tak. Śledziliśmy on-line prognozy z tamtego regionu i ciągle około 0 i deszcz a na miejscu okazało się 15 stopni w plusie i słońce. Tam się pogoda zmienia co 15 minut więc nie ma co się przejmować i nie brać na serio tego co pokazują prognozy. P.S. jak ktoś chce naprawdę pośmigać na winklach to polecam pojechać dalej w stronę Cortina de ampecca ( czy jakoś tak) Jest tam tyle zakrętów że się rzygać chciało jak tam jechałem. Edytowane 10 Lipca 2009 przez marcincbr600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 (edytowane) Byłem 17-19 czerwca i pogoda była super... choć ponoć po południu 19 miał padać... śnieg. Noclegów w okolicy sporo... wjazd w tym roku wciąż 18 eurasów, można za 25 eurasów na 15dni!!... ale co to jest w porównaniu jakie trzeba wydać kasę na pozostałe rzeczy... Edytowane 17 Lipca 2009 przez Maestro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Grossglockner dziś http://img11.imageshack.us/img11/5643/grossglockner.jpg :):) W planach mam wyjazd ok 1 sierpnia. Jeśli będzie taka pogoda pomyślę nad przejechaniem na Włoską stronę w cieplejsze okolice. P.S. jak ktoś chce naprawdę pośmigać na winklach to polecam pojechać dalej w stronę Cortina de ampecca ( czy jakoś tak) Jest tam tyle zakrętów że się rzygać chciało jak tam jechałem. Cortina d'Ampezzo :) Za Cortiną polecam wjazd na Passo di Fedaia, nie wiem czy trasa nie jest lepsza niż sam Grossglockner. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi