MOC Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7495d62d3f274a59.html hihihi taki traf, jak chcesz to dawaj na priv, cos z tym musze zrobic, bo robic nie bede, za duzo fantów stoi Tos Granat wytargal dawce :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Jakiego dawce???Jescze zadnego wraka nie sprzedalem na dawce, zawsze musiał byc skompletowany i do remontu, Paolo, zapodaj foty zetki:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Paolo, a moze chcesz kupic jakies fanty do TS-ki? Od dluzszego czasu przewracaja mi sie po warsztacie i chyba je wywioze na zlom w koncu bo nikt tego nie potrzebuje.. A mam m.in. fabrycznie nowy zbiornik paliwa blekitny, drugi uzywany ale tez calkiem ladny, aluminiowe mocowania zegarow, jakies czesci sprzegla, chyba przodu kawalek itp. Oddam za przyslowiowy dobry browar;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Paolo, a moze chcesz kupic jakies fanty do TS-ki? Od dluzszego czasu przewracaja mi sie po warsztacie i chyba je wywioze na zlom w koncu bo nikt tego nie potrzebuje.. A mam m.in. fabrycznie nowy zbiornik paliwa blekitny, drugi uzywany ale tez calkiem ladny, aluminiowe mocowania zegarow, jakies czesci sprzegla, chyba przodu kawalek itp. Oddam za przyslowiowy dobry browar;) Oooooo widzisz - z nieba mi spadasz :biggrin: Tak się składa, że będę potrzebował kilka części (min.do sprzęgła); Daj znać na PW co tam masz ciekawego (oprócz w/w rzeczy) - i za jakie to "dobre piwo" chcesz je oddać :biggrin: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 (edytowane) To i ja się pochwale ,a zarazem pożalę ....Mianowicie nabyłem za free wsk-ę 125 :) <fanfary> z krzywą ramą..:| A teraz kilka żalów... Od teraz będę częściej zaglądał na złomy ...dzisiaj byłem na jednym z nich(wcześniej byłem dwa tygodnie temu) i pytając się o jakieś moto dowiedziałem się ,że tydzień temu gość miał u siebie na złomie CZTERY motongi : JUNAKA SHL-ę ROMETA i WSK-ę 175 (!!!!! ku#%a!!!) i nie mając co z nimi zrobić (jak się tłumaczył zastępowały miejsce na placu i nikt się nie pytał o nie) bez jakichkolwiek skrupułów załadował je wózkiem widłowym(!!) do kontenera który poszedł do fabryki na przeróbkę ... Nosz ku@#a mać jak tak można ??!!?? co można powiedzieć o ludziach którzy oddają takie motonqi na złom ,a i co można powiedzieć o tym facecie!! BRAK MI SŁÓW. Musiałem się wyżalić odrazu mi lepiej :) Edytowane 10 Listopada 2010 przez kanak098 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam; Wybrałem się dzisiaj do garażu i zrobiłem kilka zdjęć tej MZ, o której wspominałem (osłony na nogi odkręcone - leżą w bagażniku :bigrazz: :bigrazz: ); http://img201.imageshack.us/i/img2201p.jpg/ http://img338.imageshack.us/i/img2206m.jpg/ http://img255.imageshack.us/i/img2204c.jpg/ http://img258.imageshack.us/i/img2207o.jpg/ Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Nono, super stan! Dawno nie widzialem malej TS-ki w takim stanie.. Gratuluje!;) P.S. W weekend spisze co tam dokladnie mam z czesci i ci napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 To i ja się pochwale ,a zarazem pożalę ....Mianowicie nabyłem za free wsk-ę 125 :) <fanfary> z krzywą ramą..:| A teraz kilka żalów... Od teraz będę częściej zaglądał na złomy ...dzisiaj byłem na jednym z nich(wcześniej byłem dwa tygodnie temu) i pytając się o jakieś moto dowiedziałem się ,że tydzień temu gość miał u siebie na złomie CZTERY motongi : JUNAKA SHL-ę ROMETA i WSK-ę 175 (!!!!! ku#%a!!!) i nie mając co z nimi zrobić (jak się tłumaczył zastępowały miejsce na placu i nikt się nie pytał o nie) bez jakichkolwiek skrupułów załadował je wózkiem widłowym(!!) do kontenera który poszedł do fabryki na przeróbkę ... Nosz ku@#a mać jak tak można ??!!?? co można powiedzieć o ludziach którzy oddają takie motonqi na złom ,a i co można powiedzieć o tym facecie!! BRAK MI SŁÓW. Musiałem się wyżalić odrazu mi lepiej :) Serce sciska jak sie czyta takie historie :icon_eek: Ludzie za grosz sumienia i rozumu nie maja :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 że tydzień temu gość miał u siebie na złomie CZTERY motongi : JUNAKA SHL-ę ROMETA i WSK-ę 175 (!!!!! ku#%a!!!) i nie mając co z nimi zrobić (jak się tłumaczył zastępowały miejsce na placu i nikt się nie pytał o nie) bez jakichkolwiek skrupułów załadował je wózkiem widłowym(!!) do kontenera który poszedł do fabryki na przeróbkę ... Przyzwyczaisz się z czasem do takich tekstów. W 90% to historie sprzed 10 lat. Chłopy na złomowcu wciskają takie tematy młodym (niekoniecznie wiekiem), żądnym "odkryć" a tak naprawdę to bzdura. Po kilkusetnych odwiedzinach złomowca zaczniesz rozpoznawać kiedy próbują Cię wkręcić ;) Także nie denerwuj się bo ta historia to bzdura. Każdy zajmujący się tym interesem (czyt. handlem złomem) doskonale wie co jest wartościowe i ma w notesie numery telefonów do nadzianych klientów. Czasy znajdowania Junaków, eMek już są dawno za Nami. Teraz jest jeszcze szansa na Komary, WSKi i inne Jawki ale konkurencja jest duża także trzeba by co drugi dzień jeździć i obserwować dostawy aby coś upolować. Teraz już nie mam czasu ale kiedyś regularnie odwiedzałem 3 złomowce z czego jeden zajmujący teren o powierzchni 1ha... Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Zlom zlomowi nie rowny, tak samo jak zlomiarz zlomiarzowi. Jeden rozgarniety bedzie wiedzial co szukac i co stanowi wartosc a dla drugiego zlom bedzie nic nie wartym zlomem i byle takich bylo jak najmniej bo zawsze mozna wartosciowy motocykl przed huta ocalic :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanak098 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Przyzwyczaisz się z czasem do takich tekstów. W 90% to historie sprzed 10 lat. Chłopy na złomowcu wciskają takie tematy młodym (niekoniecznie wiekiem), żądnym "odkryć" a tak naprawdę to bzdura. Mówił to mojemu tacie a nie mi więc nie młodemu żadnego odkryć :):) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 (edytowane) Róznie sie zdarza, spózniłem sie i poszedł mi na złomie sprzed nosa AJS z lat 20-tych, zdarzaja sie rózne cuda. nie ma sie co dziwic. Jade jutro po WSK 125 stan fabryka ze złomu własnie:] Edytowane 29 Listopada 2010 przez granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 No troche sie zagalopowałem z ta fabryka ale wieska wyglada tak:]Jutro odpalamy :biggrin: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3ae8d625cbf9d35e.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimaxDJ Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 A tam...troche kosmetyki i ładna kobyła będzie :flesje: Ważne,że w całości i nie przerobiona na "crossa" :icon_razz: Jaki to rocznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Rocznik 79, fajnie ze wszystko z jednej maszyny nic nie kombinowane, bedzie zyc, komus sie przyda, ale najpierw ja sie pobawie:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi