jannikiel Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Noo fajny Koboz, znaczy Kobuz :lalag: , a te kierunki to jakieś dziwne są, na podobę tych z Perkoza... Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 A widziałes zdwojone swiatła stopu????Nie wiem czy to jakas radosna twórczosc czy fabryka, ale nie sadze zeby twórczosc, bo moto miał stateczny pan, od nowosci:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Mój nabytek sprzed kilku dni nie ma podjazdu do Waszych sprzętów, ale cieszę się więc i chwalę :) Rocznik znowu 81, tym razem z papierami :) http://img405.imageshack.us/i/wsk1i.jpg/ http://img137.imageshack.us/i/wsk2.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Sprzet dotarty i wymagajacy kapitalnego remontu, ale ciesze sie twoim szczesciem :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimaxDJ Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Witam ;) Oto mój nowy koń: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/09ec0dce3b94406d.html Świeżo wyciągnięty z wiejskiej szopy,nie czyszczony,nie picowany :smile: Nieoryginalna kierownica,pęknieta lampa z przodu i plastik z boku,wgnieciony bak,światła nie działają,sprężyna startera nie odbija,ale ważne że jeździ :biggrin: Wymaga ogólnych prac dopieszczających,ale nie ma źle ;) No i poprzedni właściciel zadowolony,że się jej pozbył,a ja że ją nabyłem :biggrin: Niestety brak kwitów,rocznik '85 :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Elegancka Trójeczka z końca produkcji. Silnik wydaje mi się że powinien mieć inaczej mocowany dekiel od strony sprzęgła, tzn. śruby (te bardziej z przodu) powinny być na brzegach dekla tu są po środku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimaxDJ Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Możliwe,szczegółowo nic nie sprawdzałem jeszcze,na to przyjdzie czas kiedy indziej,a póki co trzeba wykorzystać to,że motorek jeździ i nacieszyć się ostatnimi dniami pogody:D Właśnie idę sobie pohasać po okolicznych bezdrożach,co by mnie przypadkiem panowie w niebieskim nie złapali:P:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Elegancka WSK moze nawet nie trzeba bedzie malowac, wystarczy tylko umyc i podczyscic :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Eeeeeno obrodziło w fajne Wieski, a ja dzisiaj jade po WSK m06 L, ciekawe czy sprzeda bez gadania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimaxDJ Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 To życzymy udanego połowu i czekamy na relację i fotki nowej zdobyczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Eeeeeno obrodziło w fajne Wieski, a ja dzisiaj jade po WSK m06 L, ciekawe czy sprzeda bez gadania... Melduj Granat o wynikach :icon_exclaim: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 23 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Gosc mi wyjechał i musze poczekac, ale dzis przywiozłem kompletna rtame od WSK M06Z tylko na h....mi to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Gosc mi wyjechał i musze poczekac, ale dzis przywiozłem kompletna rtame od WSK M06Z tylko na h....mi to??? Sprzedaj mi :icon_mrgreen: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7495d62d3f274a59.html hihihi taki traf, jak chcesz to dawaj na priv, cos z tym musze zrobic, bo robic nie bede, za duzo fantów stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 To i ja się pochwalę; Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem MZ TS 150 - z kwitem, oryginalny lakier (wiadomo - trochę podrapany), dodatkowo dostałem od gościa oryginalne osłony na nogi (pod siodłem znalazłem popmkę a w prawym schowku fabryczny zestaw kluczy :biggrin: - to przesądziło o tym, że ją kupiłem :icon_mrgreen: ); Porobię zdjęcia i wrzucę do wglądu; Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi