Sunshine.of.m Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Ja również współczuje.. Rozwiązanie romekjagoda może być naprawdę niezłe.Choć zdaję sobie sprawę,że w Poznaniu będzie to ciężkie,ale sprobuj.Taksiarze zawsze coś wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Współczuję. Wiem, że to syzyfowa praca może, ale w każdym mieście jest ograniczona ilość spółdzielni taksówkarskich. Oni jakieś rejestry prowadzą. Być może warto byłoby podzwonić i popytać o kurs na taki adres konretnego dnia? Taksówki pewnie od siebie z domu nie zamawiali, ale może coś uda się ustalić? Rysopis rozumiem masz od brata, ale może po taxi dzwonili np. z innego stacjonarnego numeru telefonu...? W każdym bądź razie powodzenia! trzymamy kciuki. a ja mysle ze do taksi po prostu wsiedli na postoju albo ja zlapali z ulicy, wlasnie po to zeby sladow bylo jak najmniej , niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 a ja mysle ze do taksi po prostu wsiedli na postoju albo ja zlapali z ulicy, wlasnie po to zeby sladow bylo jak najmniej , niestety Postoje taksówkarzy są przeważnie w popularnych miejscach publicznych a tam zazwyczaj jest monitoring. Moze sie coś nagrało ;] Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 o tak monitoring to dzisiaj podstawa tylko wlasnie ktos nei wlozyl kasety, dzisiaj sie nie nagrywalo, obraz jest za slaby bo i sprzet byl tani albo po prostu uszkodzony od 4 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 zostaje opcja z wymiana kasety w czasie "akcji"... Tez sie zdaza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 To nie ci kolesie przypadkiem? http://moto.drfugazi.eu.org/blog/skradzion...ki-gsx-r-750-k7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 qurwa, ja tez zawsze jak cos sprzedaje to nigdy nie w swoim garazu tylko na umowionym miejscu - niektorym moze sie to wydawac dziwne :rolleyes: Rejestracja FZA... z powyzszego linku to juz moje rejony hmm... Bardzo wspolczuje poszkodowanym - widac ze motocykle zadbane, wiele wysilku wlozone w nie, a tu takie cos :icon_evil: PS. Jezeli moge jeszcze przed czyms ostrzec to ostatnio bardzo modne sa kradzieze puszek, ktore byly uprzednio naprawiane w jakichs tam warsztatach. Tam sie po prostu rozpracowuje zabezpieczenia, dorabia kluczyki i po czasie wlascicielowi sprzata samochod. Druga opcja to zakup samochodu u handlarza, ktory takze posiada komplet dorobionych kluczykow. W dzisiejszych czasach zalozenie jakiegos nadajnika GPS to zaden klopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 jest jeszcze jedna rada ... wystawcie ogloszenie z jakims konkretnym moto ... i poczekac moze sie zglosza.... pogadac z policja moze by pomogli z podpucha... a ludzi ktorzy beda sie normalnie zglaszac poprostu odwolywac ze juz nie aktualne po obejzeniu i juz ... moze to cos da rade:) Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 jest jeszcze jedna rada ... wystawcie ogloszenie z jakims konkretnym moto ... i poczekac moze sie zglosza.... pogadac z policja moze by pomogli z podpucha... a ludzi ktorzy beda sie normalnie zglaszac poprostu odwolywac ze juz nie aktualne po obejzeniu i juz ... moze to cos da rade:) To co napisałeś za bardzo się kupy nie trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Rejestracja FZA... z powyzszego linku to juz moje rejony hmm... Z Lubska dokładniej. I to z samego centrum :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 To co napisałeś za bardzo się kupy nie trzyma. juz tlumacze bo zeczywiscie moja wypowiedz byla zawila 1) wystawic na sprzedarz motocykl z zakresu takiego jakie zostaly juz skradzione przez tych delikwento, z regoly sa to motocykle sportowe bardzo dobrze utrzymane(aukcja oczywiscie fikcyjna ale z prawdziwym moto) 2) poczekac a moze szczescie bedzie chcialo ze sie zglosza na ogledziny?? 3)jesli udalo by sie w to przedsiewziecie zaciagnac i policje mozna by bylo zrobic prowokacje i doszlo by do zatrzymania podejzanych 4)jesli kradzione motocykle byly z jednego okregu to na nim sie skupic, jesli byly to ruzne miejsca w polsce moglo by to stanowic problem ale i jego by sie jakos pokonalo oczywiscie "plan" ktory napisalem jest tylko obrazowy i bardzo optymistyczny ale jesli szczescie dopisze moze sie udac .... z tego co widze te typki juz troche moto nakradli wie3c moga szukac dalej a przydalo by sie im to ukrucic :) Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 juz tlumacze bo zeczywiscie moja wypowiedz byla zawila 1) wystawic na sprzedarz motocykl z zakresu takiego jakie zostaly juz skradzione przez tych delikwento, z regoly sa to motocykle sportowe bardzo dobrze utrzymane(aukcja oczywiscie fikcyjna ale z prawdziwym moto) 2) poczekac a moze szczescie bedzie chcialo ze sie zglosza na ogledziny?? 3)jesli udalo by sie w to przedsiewziecie zaciagnac i policje mozna by bylo zrobic prowokacje i doszlo by do zatrzymania podejzanych 4)jesli kradzione motocykle byly z jednego okregu to na nim sie skupic, jesli byly to ruzne miejsca w polsce moglo by to stanowic problem ale i jego by sie jakos pokonalo oczywiscie "plan" ktory napisalem jest tylko obrazowy i bardzo optymistyczny ale jesli szczescie dopisze moze sie udac .... z tego co widze te typki juz troche moto nakradli wie3c moga szukac dalej a przydalo by sie im to ukrucic :) Takie rzeczy to tylko w erze :biggrin: Policja gania u nas pijaczków na bajcyklach a Ty takie ambitne zadania im stawiasz? :biggrin: Nadal to wszystko kupy się nie trzyma :biggrin: A jak w ogóle ma się sprawa? Coś wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 ale juz przynajmniej wiadomo o co mi chodzilo napisalemze to pomysl mocno optymistyczny .... ale zawsze lepsze to niz nie robic nic i czekac a z odwioza moto do domu :) Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 taaa, idz na policje to uslysz ich lament, ze oni pieniedzy nie maja, ze w innych miastach to wiecej pieniedzy maja koledzy z policji itd :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 mnie jak ukradli samochód to pierwsze pytanie jakie padło z ust policjanta to czy nie wiem kto mi go ukradł, po tym tekście ręce mi opadły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi