WieslawP Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Witam, Jade juto z Wawy do Rzeszowa i spowrotem. Jak sie jedzie sportem w taka trase? Czy mam zalozyc pampersy???? Wieslaw _________________ CBR1000rr piekna bestia na sprzedaż: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=649603130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Spokojnie, kiedyś zrobiłem 800 km jednego dnia na 1000RR (Warszawa - Leszno - Warszawa) . Na postojach polecam gimnastykę :). Nie masz się czego obawiać, nie będzie lekko, ale powinieneś dać radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Z Wawy do Rzeszowa 400km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jade juto z Wawy do Rzeszowa i spowrotem. Jak sie jedzie sportem w taka trase? Czy mam zalozyc pampersy???? eee tam tragedi nie ma. Ja na Bladym zrobiłem jednego dnia jakies 1050 km tylko nie po polskich drogach. W sumie w Polsce to by sie jakiś jasiek pod dupsko przydał ;-) Z Wawy do Rzeszowa 400km? Kolega sie machnoł o 200 km. Tam i spowrotem jest dokładnie 600 km pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jak będziesz tak pałował jak Hunter to dasz radę, ale ból dupy i nadgarstków masz tak pewny jak odsetki od niezapłaconej raty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Do Radomia (podejrzewam że tamtędy będziesz jechał) będzie git, dwa pasy w każdą stronę i nowa nawierzchnia, jest gdzie odwinąć tylko trzeba uważać na miśki. Dalej nie wiem jak jest ale prawdopodobnie zaczną się dziury :). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jak będziesz tak pałował jak Hunter A to kto? Jakis nastepca Gołstrajdera? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Do Radomia (podejrzewam że tamtędy będziesz jechał) będzie git, dwa pasy w każdą stronę i nowa nawierzchnia, jest gdzie odwinąć tylko trzeba uważać na miśki. Dalej nie wiem jak jest ale prawdopodobnie zaczną się dziury :). A dalej jet ch**nia i mrok jak powiada mój znajomy :biggrin: Uważaj na "misiaczków" w okolicach Sandomierza,Niska.Trasa kiepska ,dużo tirow i prawie non stopo teren zabudowany szczególnie odcinek Sandomierz -Rzeszów.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakczysaraj Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 500km w jeden dzień jawą TS 350 to nie problem, a co dopiero takimi sprzętami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Dużo ludzi z Forum robiło większe dystanse jednego dnia..... Tylko nie wiam właśnie jak na tej Hondzi Twojej się siedzi... Ja zrobiłem jednego dnia traskę na Hel i z powrotem... Wyszło około 850 km... I spoko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marabhello Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 hehe jak koledzy wyżej, gimnastyka i poduszka, a jak pierwsza taka trasa po polskich szosach to gwarantuje że długo pozostanie Tobie w pamięci...oczy wokół głowy lewy pas i gaz, ale swoją drogą zawsze się zastanawiałem czy bardziej męczę się psychicznie czy fizycznie, choc faktycznie raz przesadziłem z trasą i 2 tygodnie mogłem tylko w lewo skręcać głową...powodzenia i szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 A to kto? Jakis nastepca Gołstrajdera? :icon_rolleyes: A kto to jest Gołsrajder? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Taki jeden co jeździ na golasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Taki jeden co jeździ na golasa. A już myślałem że jakiś akwizytor. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 (edytowane) a ja slyszalem ze ghostrider motcyklami jezdzi :D :P ale moze mlody jestem i bzdure slyszalem :P Edytowane 8 Czerwca 2009 przez Notturno SV Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi