pitersky Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 To co byś koledze polecił ze sportów 600 cm lub mniej? Wszystko jest dość małe :wink: ps.Teraz ważę 85 kg :icon_razz: Oczywiście gixa K1-K3 :icon_biggrin: masywna sucz! sam poluje :icon_mrgreen: co do masy, to szacuneczek, mamy te same wymiary :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korro Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Co 600rr, to nie siedziałem, ale wydaje mi się najmniejszy z 600. Co do GSR-R, jakie są różnice między 600, 750 a 1000. Czy ktoś z moim doświadczeniem może porwać się na 1000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Co 600rr, to nie siedziałem, ale wydaje mi się najmniejszy z 600. Co do GSR-R, jakie są różnice między 600, 750 a 1000. Czy ktoś z moim doświadczeniem może porwać się na 1000? Jeśli chodzi o gabaryty to polecam XXa (CBR 1100 XX) - duża kolubryna. :bigrazz: Fakt, że jak na 1 sezon to trochę zbyt duży przeskok (tutaj ilu ludzi, tyle opinii :wink: ), ale możesz np. pomyśleć o zdławieniu go (albo już takiego kupić) - polatasz parę sezonów i odblokujesz. Sam motocykl - marzenie :) pzdr Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 (edytowane) Co 600rr, to nie siedziałem, ale wydaje mi się najmniejszy z 600. Co do GSR-R, jakie są różnice między 600, 750 a 1000. Czy ktoś z moim doświadczeniem może porwać się na 1000? Powiem Ci, że ta suka w lytrze jak i inne temu podobne sprzęty, to wścieklizna na dwóch kółkach. Zrobisz jak zechcesz, jednak najlepiej jak najkrytyczniej podchodzić do swoich skillsów. Warto zastanowić się nad 750, mówi sie, że ma potencjał litra i poręczność 600. Myśle, że w zupełności wystarczający sprzęt. Zależy też jakie masz preferencje (co do stylu jazdy :) ). Co do różnic między 600, 750, 1000, to oczywiście moc, wymiary bardzo zbliżone zamykające się w różnicach rzędu 1cm (rozstaw osi np.) z wysokością siedzenia podobnie. Główna różnica w użytkowaniu to 'osadzenie' momentu i jego wysokość w danym zakresie obrotów, i tu litr będzie miał najwyższy najniżej, 750 niższy wyżej niż litr, ale niżej niż 600 i analogicznie w 600 - oczywiście te różnice są dość spore :) ale myksyk... liryczny :buttrock: mam nadzieje, że zrozumiałeś mój bełkot. pozdr Edytowane 11 Stycznia 2010 przez pitersky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 To co byś koledze polecił ze sportów 600 cm lub mniej? Wszystko jest dość małe :wink: ps.Teraz ważę 85 kg :icon_razz: Sorrki za OT.Kurczę Wojtuś, jak to zrobiłeś?Może jakaś dietka na PW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Sorrki za OT.Kurczę Wojtuś, jak to zrobiłeś?Może jakaś dietka na PW? Nie ma tu żadnej tajemnicy ani cudownej diety,poprostu zostałem przyjęty do MGS-u!!!!! ... na poczatku sezonu wazylem 106 . . . ps.Teraz ważę 85 kg :icon_razz: Mozesz zdradzic jak tego dokonales? Miezylem wczoraj swoje spodnie zimowe i sie nie dopinam! Ogólnie to dieta i ruch pod wszelkimi postaciami. Bieżnia,basen,dużo jazdy na moto.Wieczorem zamiast jeść przed TV lub kompem,wypad z kumplami na piwo,tańce i laski.Waga sama leci :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Nie ma tu żadnej tajemnicy ani cudownej diety,poprostu zostałem przyjęty do MGS-u!!!!! Wtedy pewnie zacząłęś duzo ruchać :icon_mrgreen: Duże motocykle to 900rr, zx7r, TLR. Z 600 z nowszych roczników raczej cieżko coś napasować. F4i jest jeszcze taka średnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korro Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Dyskusja zeszła odrobiną na diety i życie erotyczne, ale dowiedziałem się kilku rzeczy :] Np. nie myślałem o 900rr. Dziękuję i liczę na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Arni zapomniałeś o suzuki K1-K2... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Oddaję głos na ZX-12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Oddaję głos na ZX-12. Kolega chciał coś sportowego o mniejszej mocy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Oddaję głos na ZX-12. ło qrwa, myślisz że da radę? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 widziałem kobitę około 50 kilo wagi i 160 parę centymetrów wzrostu (całkiem wporzo swoją drogą :biggrin: ) na ZX -12 na rozpoczęciu sezonu, ogarniała go byłem mocno zaskoczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 widziałem kobitę około 50 kilo wagi i 160 parę centymetrów wzrostu (całkiem wporzo swoją drogą :biggrin: ) na ZX -12 na rozpoczęciu sezonu, ogarniała go byłem mocno zaskoczony Tak, pewnie. Ja też miałem kumpelę, która dosiadała XX. Jak się jej wy*ebał na bok to płacz w oczach bo kto go teraz podniesie. Pomogliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A wróć. Nie zauważyłem, że ma być 'duże, ale małe' : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi