Mimoza Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Ostatnio ja jechalem wieczorem to tylko smiglo mi przed szybka kasu i leko zachaczylo,skubany nitopirek. Nie wiem pomylil mnie z komarem czy co?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIL Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Muchy też mają uczucia. Jakoś nikt nie szanuje tych maciupcich zwierząt. Cytuj Ludzi sie hoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Bo to trzeba rękę pod brzuszek wsunąć..., wtedy nie kłuje... Tylko gryzie. To ja już wolę te kolce... Ostatnio ja jechalem wieczorem to tylko smiglo mi przed szybka kasu i leko zachaczylo,skubany nitopirek. Nie wiem pomylil mnie z komarem czy co?? :icon_mrgreen: Może jechałeś czymś podobnym do komarka? :icon_mrgreen: Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Napatoczył mi się taki wczoraj, gdy jechałem SV-ką (bynajmniej nie Suzuki :icon_mrgreen: ) do "Dwóch Kół". Najwyraźniej mając wszystko w d., przechodził sobie przez Sobieskiego gdzieś tak w połowie odległości między Nałęczowską a Bonifacego. J****y zmusił mnie do hamowania (szkoda opon i zwierzyny :wink: ). A niedawno podobny osobnik pojawił się u mnie w ogródku. To chyba jakaś plaga. :icon_eek: mialem to samo w tym samym miejscu. zapieprzal calkiem szybko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitrox89 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Wczoraj jednego denata tej rasy sprzątłem do rowu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIL Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 (edytowane) Tutaj na górnym mokotowie też latają. Po Tynieckiej przy królówce. Nawet smaczne . :icon_mrgreen: Edytowane 14 Maja 2009 przez BIL Cytuj Ludzi sie hoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Hehe, dodaj do tego jaszczurki, o których pisze Marzka i mojego borsuka na ich szefa, to wyjdzie z tego niebezpieczny, zorganizowany gang, czychający na niewinnych motocyklistów.. :biggrin: Ja w zeszłym roku spotkałam też skaczącego zaskrońca(chociaż akurat poza miastem). A to już świadczy nie tylko o świetnej organizacji, ale też bardzo dobrym treningu sprawnościowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 pomylil mnie z komarem czy co?? a nie jechałeś komarem? Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Kiedyś pukałem na Tynieckiej :biggrin: Jeża????? Ekwilibrysta :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Jeża????? Ekwilibrysta :clap: Ja w kwestii technicznej - może by tak przenieść ten temat (i kilka podobnych) do działu Przy piwie bo z nauką jazdy to chyba wiele wspólnego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIL Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 (edytowane) Yuby ma taką pałe że nie musi się schylać do jeżycy Edytowane 14 Maja 2009 przez BIL Cytuj Ludzi sie hoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Hehe, dodaj do tego jaszczurki, o których pisze Marzka i mojego borsuka na ich szefa, to wyjdzie z tego niebezpieczny, zorganizowany gang, czychający na niewinnych motocyklistów.. :biggrin: Nie zapominajcie o wróbelkach! Chociaż wróbelka już posadzili za zabicie motocyklisty ;) Jeża????? Ekwilibrysta :clap: A ponoć jeża przelecieć się nie da :) Pratchett nie słyszał o Yubym widocznie. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 jeż to bardzo pożyteczny zwierz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIL Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 (edytowane) Za ładna to ty Yuby nie jesteś żebym Cie pamiętał. Miałeś jakąś przygode na komisariacie ? Edytowane 14 Maja 2009 przez BIL Cytuj Ludzi sie hoduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałek CBR 600 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 ja w zeszłym tygodniu zaliczyłem reszte gangu czychjących na motocyklistów, czyli zająca i lisa Naszczęście puszką i to dużą puchą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi