hz10 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Powierzchnia pracy nie może mieć żadnych widocznych gołym okiem rys. nie prawda, powierzchnia główki ma bardzo dużo rys po honowaniu ,wiem bo ostatnio zakładałem korbe proxa , ogólnie to na tych zdjęciach gówno widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Nie bardzo rozumiem o czym piszesz - czy glowka korbowodu ma rysy po honowaniu jej wnetrza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 tak, wewnątrz wygląda identycznie jak nowy cylinder (skośne rysy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 No tak, ale na zdjeciu widac rysy takie jakie by zrobil zadzior na obracajacym sie sworzniu. Sama glowka sworznia nie wyglada na przegrzana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Albo ja mam skopany wzrok albo tam nie widać wyraźnych rys widać jakieś przebarwienia , ale zdjęcie raczej nic nie pokazuje dokładnie. Cytuj Junak dla każdego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Albo ja mam skopany wzrok albo tam nie widać wyraźnych rys widać jakieś przebarwienia , ale zdjęcie raczej nic nie pokazuje dokładnie. To załóż okulary lub powiększ fotkę w jakimś programie do obróbki zdjęć. Wyraźne ślady przytarcia sworznia tłokowego. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi