IsKra66 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ***j temu zwierzaczkowi w ***e :bigrazz: :icon_biggrin: :wink: :flesje: Tosz to nie jego wina, że świat jest pełen "dawców" :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 (edytowane) Niektóre zwierzaki lubia jesc warzywa,a że idzie wiosna ;) :icon_razz: :cool: Kolego,miałeś przeogromne szczęście...co do predkosci....moze gdybys jechal szybciej skonczylo by sie gorzej?a moze lepiej??Teraz to nie ma co gdybac....Najwazniejsze ze Tobie nic powanego sie nie stalo :clap: Moto bedzie nowe,a tutaj jest nauczka na przyszlosc ;) Pozdro Edytowane 28 Kwietnia 2009 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Tosz to nie jego wina, że świat jest pełen "dawców" :wink: Chodzi ci o motocykliste... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Wiem ze popelnilem blad walac tam pod dwie paki, ale teraz tego juz nie cofne. Mysle ze obojetnie jaka predkosc bym tam mial to ten koziolek by mi wyskoczyl tylko moglo by sie to inaczej skonczyc. Dzis dzwonil kumpel ktory ze mna jechal i mowil ze jak trafilem tego koziolka to wisial mi z boku motocykla (na pewno na crashpadzie). Wiozlem go tak kilkadziesiat metrow a pozniej jak moto zrobilo ze mna fikolka to zwierzaka katapultowalo do rowu. Szukalismy go ale nie znalezlismy, dopiero na drugi dzien na niego trafilismy ale juz go mrowki napoczely. Teraz bede juz madrzejszy i przez las przepisowe 90 km/h. Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Tosz to nie jego wina, że świat jest pełen "dawców" :wink: Oj ja Ci małpo dam, dawcę... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 (edytowane) Mysle ze przy tym temacie mozna przykleic filmik: ten gosc tez mial farta. Pozdrawiam i uwazjacie na sarnuchy :) <---- to tesh jest niezłe :D O skur..... ale skoka dowalił !!! Wariat z tego zwierzaka dobry :) I kto tu jest ,,dawcą" hehe Edytowane 28 Kwietnia 2009 przez damian155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ten filmik idealnie obrazuje spotkanie ze zwierzem na drodze i to ze brak jest jakichkolwiek mozliwosci reakcji ze strony kierujacego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 wydaje mi sie ze nia ma co gdybac. np. gdyby jechal wolniej, zwierzak by sie nie przestraszyl halasu wbiegl pozniej i uderzyl w bok, a jak by sie takie cos skonczylo nigdy niewiadomo. Cerb pamietaj o doswiadczeniu i dzieki ze tez uczysz innych. i milych spotkan z wszelaka zwierzyna wszystkim zycze Ps. Wyslij mi na pw 6 liczb od 1-49 tak aby sie nie powtarzaly. Robie taka prace do szkoly i potrzebuje kilku "ankiet" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_w Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ps. Wyslij mi na pw 6 liczb od 1-49 tak aby sie nie powtarzaly. Robie taka prace do szkoly i potrzebuje kilku "ankiet" :biggrin: mi też możesz podesłać... przy Twoim fuksie pewnie uda coś się trafić :biggrin: a na serio to gratuluje farta bo napewno tam z Tobą był :flesje: no i dalszego :crossy: bez przygód PS ten też z grópy mającej farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 (edytowane) F4i kontra jeleń: http://www.youtube.com/watch?v=0QK7WFPKILc FZ6 i też jeleń: Widok okiem motocyklisty. W obu przypadkach nic nie dało się zrobić i tak chyba jest zawsze, ale mniejsza prędkość to tylko straty w maszynie, motocyklistom jak widać nic się nie stało. Th!nk. Edytowane 28 Kwietnia 2009 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 wydaje mi sie ze nia ma co gdybac. np. gdyby jechal wolniej, zwierzak by sie nie przestraszyl halasu wbiegl pozniej i uderzyl w bok, a jak by sie takie cos skonczylo nigdy niewiadomo. Wujkowi w lesie jak jechał samochodem jakiś jelonek uderzył w bok samochodu i nie miło by to się skończyło gdyby uderzył z jego strony a tak od strony pasażera wybił szybę, zgniótł całe drzwi, oberwał lusterko a jego kopyta zatrzymały mu się przed twarzą.I jelonek oszołomiony zbiegł do lasu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 A ja na taką niewinną sarenkę najechałem jesienią ubiegłego roku, leżała sobie potrącona na ulicy, bo ktoś pier**lnął i sobie pojechał. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 otoz to, zamiast zabrac mieso do domu... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Jelenia to można i na drodze w mieście spotkać - i to dosyć często niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 (edytowane) http://www.cartype.com/page.cfm?id=668&alph=ALL&dec=ALL :buttrock: drastyczne :D Edytowane 29 Kwietnia 2009 przez Saltus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi