Czarek-fighter Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Po ch*j te durne komentarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 (edytowane) Po ch*j te durne komentarze? Ten chlopak musi kochac motocykle...niesamowity. Dzieki za przyjazne komentarze koledzy motocyklisci,a tym ktorzy troche mi tu naublizali rowniez zycze zdrowego sezonu. Ja szanuje kazdego motocykliste za to ze kocha to co Ja...motocykle. Edytowane 26 Kwietnia 2009 przez colahondax11 Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgor Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 nikt ci nie naubliżał - tylko nie widzimy powodu do "chwalenia" się obrażeniami bo to niczemu nie służy. Jakoś nie bardzo kwapisz się do opisania swojego wypadku. Co do wartości edukacyjnej: w poprzednim wątku colahondax napisałeś, że nie był to jego pierwszy poważny wypadek ... więc jak widać poprzednie cię niewiele nauczyły. w innym wątku o gościu co zapieprza 200 km/h piszesz, że to codzienność - i piszesz to po swoim ostatnim wypadku - no więc widać i ten niczego cię nie nauczył - wiec gadki innych bikerów o edukacyjnej roli takiej wypowiedzi są po prostu nietrafione. Może paradoksalnie te właśnie ciężkie obrażenia uratowały ci życie - chociaż jak po czymś takim piszesz, że zapieprzanie po 200 to codzienność to mam wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 (edytowane) Doznalem tych obrazen podczas zderzenia z autem osobowym,starszy facet nie ustapil mi pierwszensta przejazdu,zatrzymalem sie na zderzaku auta. A swoja droga to prosilbym aby pisac tutaj o swoich urazach ,bo za chwile bede musial sie tlumaczyc niektorym co jadlem na obiad i dlaczego akurat to... Panowie albo piszecie o urazach albo przejdzcie na inny temat,nie szukam zwady i nie potrzebuje czytac co kto o tym temacie mysli.Taki temat zalozylem i nie zaluje,mam swoje powody o ktorych nie musze informowac.Chcesz piszesz,nie chcesz...wyjdz. Edytowane 26 Kwietnia 2009 przez colahondax11 Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 (edytowane) Wow, ale pasjonujący temat. ziew Edytowane 26 Kwietnia 2009 przez fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Doznalem tych obrazen podczas zderzenia z autem osobowym,starszy facet nie ustapil mi pierwszensta przejazdu,zatrzymalem sie na zderzaku auta. Pochwal sie jeszcze jaka miales predkosc gdy Ci wymusil :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Krytykowanie pomysłu takiego wątku to też pisanie na temat... Chcesz tylko swoich wypowiedzi - załóż bloga. Masz parę postów wyżej rzeczową krytykę - Tomgor napisał, że poprzednie wypadki niczego Cię nie nauczyły, poparł to cytatami z Twoich wypowiedzi, masz okazje do dyskusji. Ale wychodzi na to, że w wątku widziałbyś tylko popierające posty, inne jakos nie pasują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Pochwal sie jeszcze jaka miales predkosc gdy Ci wymusil dozwoloną Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 I po co tak gnać. I po co taki inteligientny komentarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Na poziomie tematu. Mylisz się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Mylisz się... Czarku, wybacz, ale traktujesz ten wątek zbyt osobiście. nie jestem pierwszą osobą, która uważa, że "pochwalcie się" w temacie wygląda niczym przechwałki w piaskownicy kto się mocniej ugryzie w rękę Tomgor napisał prawdę: "chwalenie się" obrażeniami niczego nie zmienia, jedni mają więcej szczęścia inni mniej - patrz sąsiedni aktualny wątek o strzale w jelenia. nauczyć się np. ostrożności można z opisów zdarzeń drogowych, jeśli ktoś je sobie weźmie do serca - skutkami można co najwyżej postraszyć, ale z pewnością nie w tej formie tym bardziej, że sam autor wątku przyznaje się już do kilku wypadków, więc jak widać nawet osobiste doświadczenie niczego go nie nauczyło... wątek jest co najmniej dziwny, więc proszę się nie dziwić adekwatnym komentarzom jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ten temat zalozylem nie zeby sie chwalic,jak juz powiedzialem zdanie"pochwalcie sie " jest ujete w cudzyslowiu no ale pisemnie nie mozna wyrazic akcentu,oczekiwalem ze wiara po wypadkach dogada sie tutaj i znajdzie jakies oparcie u kolegow motocyklistow bo nie kazdy ma rodzine z ktora moze o tym pogadac. Dzieki temu tematowi poznalem "Czarek-fighter" i okazuje sie ze mieszka on niedaleko mojej miejscowosci,moze niedlugo sie wybiore w jego rejony i go odwiedze.Gdyby nie ten temat nie wiedzialbym ze jest tu zalogowany.Wiec sa tez dobre strony tego tematu...to mi wystarczy. Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 (edytowane) ...zaloguj sie na "grono.pl", tam to dopiero poznasz wiele osób. Kurcze, naprawdę tak naiwnie musisz się tłumaczyć? Nie wychodzi Ci to ... Toż ten Twój post powyżej to wypisz-wymaluj temat dla programu "Urzekła mnie Twoja historia..." Masz całe forum - multum tematów, za pomocą każdego mozesz kogos poznać, nie musisz chyba w tym celu opisywać długosci blizn czy średnicy śruby w kolanie? Ale ok - nie chcę już obijać jeszcze bardziej Twojej "zbolałej" p owypadku psychiki, z mojej strony EOT pozdrawiam i życzę jak najszybszego uwolnienia sie od traumy Edytowane 28 Kwietnia 2009 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ten temat zalozylem nie zeby sie chwalic,[...] Dzieki temu tematowi poznalem "Czarek-fighter" i okazuje sie ze mieszka on niedaleko mojej miejscowosci,moze niedlugo sie wybiore w jego rejony i go odwiedze. Fajnie.... Będziecie się licytować? :icon_mrgreen: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Według mnie temat jednym słowem... NIESMACZNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi