gebels Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 zobaczcie to Komentarze pozostawiam wam, kto moze niech daje na youtube'a pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.zielony Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 artysta zawodowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 (edytowane) Profesjonalista :biggrin: jak pierwszy raz to zobaczyłem to myślałem że padne. A mina gościo jest bezcenna :icon_mrgreen: Edytowane 18 Kwietnia 2009 przez Stoźu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Polish X Fighters . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 He he dobre, szkoda że nie mam nagranej pierwszej jazdy mojego kolesia na XL600 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0nger Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Dobrze, że to był wyczyn w lesie, a nie erjedynka na drodze, bo takich cwaniaczków ci u nas dostatek niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majasportomoto Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Mnie to aż przeraziło :icon_biggrin: !Co to była za maszyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Suzuki RM 250 ;) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ostro :buttrock: Zapoemniałem dodać, taki styl jazdy nazywany jest w naszym środowisku potocznie - "na araba" : http://www.stupidvideos.com/video/stunts/F...rcycle_1/#40522 :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 (edytowane) Lekcja poglądowa nr.1, czyli jak nie należy pokonywać hopek :icon_mrgreen: Lekcja poglądowa nr.2, czyli dlaczego nie wolno dać się podpuścić kolesią :icon_mrgreen: Lekcja poglądowa nr.3, czyli dlaczego głupota nie popłaca :buttrock: Lekcja poglądowa nr.4, czyli pierwsze koty za płoty :crossy: Lekcja poglądowa nr.5, czyli jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz :icon_mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=WQ5Q62ABChk&feature=related Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez ghollum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 coś z moich rejonów Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 no to dał po piź**ie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 a potem się dziwimy,że ludzie mają takie a nie inne zdanie o motocyklistach :D motocykle przyciągają osobnikow niezrównoważonych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gebels Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Fajnie sie rozwinel post moze by przeksztalcic posta i wrzucac smieszne przypaly zwiazne z enduro ? Co w na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 może być, jeśli ktoś znajdzie coś ciekawego to niech wrzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi