Gość yeuop Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Ile udalo wam sie najwiecej nawinac kilometrow w ciagu jednego roku? I na jakim sprzecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Ja najwięcej nakręciłem w pierwszym sezonie po zrobieniu prawa jazdy :) 22.000 km z czego 17.000 na Cagivie River 500 i resztę na Suzi GS500F pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 (edytowane) ja w 1 sezonie nakrecilem ciutke ponad 10 000 głownie w weekendy . 2 sezon to juz 8 i wydaje mi się ze kazdy następny bedzie wlasnie w tych okolicach Edytowane 11 Marca 2009 przez fabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Ja najwięcej nakręciłem w pierwszym sezonie po zrobieniu prawa jazdy :) 22.000 km z czego 17.000 na Cagivie River 500 i resztę na Suzi GS500F pozdr Ja najwięcej nakręciłem w pierwszym sezonie po zrobieniu prawa jazdy :) 22.000 km z czego 17.000 na Cagivie River 500 i resztę na Suzi GS500F pozdr Ja rowniez jak zrobilem prawko w pierwszym sezonie mialem rekord 25 tysiecy :icon_mrgreen: Ten rok tez ciekawie sie zapowiada :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch07 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Zeszły rok,pierwszy sezon na moto,43 tyś.km na R12 GSA :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 lekko ponad 12 000km na VFR 750 `93... W tym sezonie mam plan sie poprawić ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crash1990 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 12 tys. w ostatnim roku posiadania Hondy CBR 125 :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Ciekawy temat... Zastanawiam się, skąd tyle wiekowych motocykli z małym przebiegiem, skoro w sezonie każdy nakręca kilkanaście tysięcy kmów? Macie zapasowe liczniki? PS. Ja chińską 250ką robię rocznie około 10 tys /i nic nie odpada i się nie psuje:)/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej_19 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Hmm, w ciągu roku to nie mam sie za bardzo czym chwalić, robie jakieś 6-8 tyś, ale kiedyś w jeden dzień zrobilem z kilkoma kumplami ponad 800km... Jechaliśmy ze Śremu (40km od Poznania) nad morze do Koszalina, poźniej wybrzeżem na zachód do Szczecina i do domku.... Eh fajnie było, tylko moja narzeczona powiedziała, że więcej już ze mną tak nie pojedzie (heh, może to i lepiej :)). Aha moto to było ZZR 600E z 98r... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Pada śnieg, pada śnieg, dzwonią dzwonki saaaań.... :icon_rolleyes: Ale nic to. I ja się pochwalę. 17 tysięcy-pierwszy sezon. W tym roku mam zamiar się poprawić :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 (edytowane) Mi najwięcej udało się coś ok.75-80 tyś km w roku stuknąć. :biggrin: A jednorazowo bez snu, obiadu, odpoczynku, bez towarzystwa to 1700km z Londynu do Bydgoszczy.Niestety 27 godzin w siodle bo błądziłem strasznie ze zmęczenia. Edytowane 12 Marca 2009 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Mi najwięcej udało się coś ok.75-80 tyś km w roku stuknąć. :biggrin: A jednorazowo bez snu, obiadu, odpoczynku, bez towarzystwa to 1700km z Londynu do Bydgoszczy.Niestety 27 godzin w siodle bo błądziłem strasznie ze zmęczenia. Ale chyba dużą częśc tego przebiegu nastukałeś w robocie? Chyba że taki Tony Halik jesteś? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 (edytowane) Ale chyba dużą częśc tego przebiegu nastukałeś w robocie? Chyba że taki Tony Halik jesteś? :biggrin: No prawie wszystko w robocie. Prywatnie może ze 500km w tym było. :biggrin: Do sklepu po bułki i browar w soboty. :biggrin: Za to w tym roku prywatnie stuknęło mi już ze 2 tyś albo lepiej. Szkoda że w PL nie ma kurierki moto zbyt wiele bo pewnie już bym latał z paczkami. Edytowane 12 Marca 2009 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Ja ok. 10tys. km thundercatem w zeszłym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 (edytowane) W ostatnim sezonie. Tak około 10.000 km... Z czego jednego dnia ponad 850 km... Pojechałem z kumplem sobie wykąpać się... Na morze :icon_mrgreen: A z Gdyni jeszcze uderzyliśmy na Hel :) Wszystko ok, jedyne co to trochę du*a bolała od siedzenia... Sprzęt: Yamaha FZ750 Edytowane 12 Marca 2009 przez Engels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi