Browarny Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 86 Psów Mechanicznych :) na 1110 kg, nie powala ale w miarę jeździ. Za to spalanie malutkie. 3-drzwiówki ponoć we Francji robili... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 To to jedzie? :icon_mrgreen: :wink: :flesje: A czemu mialoby nie jechac? No chyba ze Bandzior kupil jakąś zepsutą Corolkę :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 mazda lub almera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Mogę polecić nissana almere model n 15 produkowany do 1999 roku. Od roku taką śmigam z silnikiem 1.4 na benzynie. Przez rok jazdy, wymieniłem tylko aku, ale to raczej przez sposób używania. Co do spalania Miasto jakieś 8-10, w trasie 7 bywa realne, ale to jak wiadomo zależy od kierowcy. Mam nadzieje ze pomogłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) Z gorki i z wiatrem... :icon_mrgreen: ... do tego spala przy krótkich dystansach 7,5 w mieście i 6 w trasie :buttrock: :icon_razz: 86 Psów Mechanicznych :) na 1110 kg, nie powala ale w miarę jeździ. Za to spalanie malutkie. 3-drzwiówki ponoć we Francji robili... 5-drzwiowe tego modelu zdaje się w Europie wychodziły, 3d i sedan -made in Japan :icon_biggrin: A czemu mialoby nie jechac? No chyba ze Bandzior kupil jakąś zepsutą Corolkę :icon_rolleyes: Zepsuta zdecydowanie nie jest :cool: Buta fakt nie ma potężnego, ale przecież zakładającemu temat nie o to chodziło. Fajny zawias, zwinne auto. Do tego klima, 4x Airbag i miłe dla ucha audio. W dalsze trasy i tak koniem fruwam :icon_twisted: Edytowane 22 Maja 2009 przez Bandzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 ... do tego spala przy krótkich dystansach 7,5 w mieście i 6 w trasie :buttrock: :icon_razz: galonow :icon_question: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 5-drzwiowe tego modelu zdaje się w Europie wychodziły, 3d i sedan -made in Japan Z moich informacji wynika że w Japan to tylko sedany i kombi, a cała reszta to pieski francuskie, ale mogę się mylić.galonow Mogę Ci to przeliczyć na galony, chcesz? :P Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Z moich informacji wynika że w Japan to tylko sedany i kombi, a cała reszta to pieski francuskie, ale mogę się mylić. Uspokajam ciekawość, iż VIN dyktuje "JT...", więc oryginał made in Japan :bigrazz: Możliwe że późniejsze VVTi europejskie były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi