Ataman Koszowy Opublikowano 22 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 Dnieprow a zwlaszcza Urali jest na Kubie zatrzesienie. Do wyboru i koloru (niebieskiego albo zielonego).Fotki jakie zrobilem w Hawanie zamiescilem tutaj:http://webhome.idirect.com/~svitcom/junak/...ers/boxers.htmlZapraszam do obejrzenia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbrus Opublikowano 22 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 Z tego co widze jakisz wiekszy transport farby zielony metalik musieli dostarczyc na kube .Jak wnioskuje ze zdjec to bardzo popularny kolor (ural , dniepr zielone) He he Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 22 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 Fajne kłódki mają!!!!!! :smile2: I tak tego nikt nie ukradnie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 najfajniejszy to ten maluch na zdjęciu z iżem :D Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2004 super zdjęcia :!:ale chłopaki na Kubie mają fantazję, iście ułańską.Oglądałem też zdjęcia Junaków. Tak swoja droga to dobrze się te sprzęty spisują w tamtych warunkach. A ja swojego MW nie wyciągałem w upały coby go nie przegrzewać 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 24 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2004 o kurde ale skansen! niewiarygodne jest dla mnie to że na jednej ulicy sa obok siebie budynki wyglądajace jak po ostrzale artylerii i nowe biurowce. takiego kontrastu w Europie chyba nie da się znależć... a te stare amerykańskie autka ... hmmmm fajny widok. niestety wszystko to poakzuje jaka tam straszliwa bieda.viva la revolucion! viva la Fidel!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 Nie powiem.....całkiem ciekawy kraj :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi