Limo Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Pasuje. Ja mogę nawet w tygodniu na poranne sesje jeździć. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Git, muszę w końcu staruszkę przegonić a Biała póki co zdechła więc nie ma za bardzo wyboru. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Moto-sekcja przestała organizować SD. Ale teraz patrzę że AL przejął pałeczkę, więc jednak nie zdechło :). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luku Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Moto-sekcja nie może dogadać się z nowym prezesem lotniska w Białej. Standardowe problemy. Polska. Cytuj http://www.2BeFast.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 No to się zgadamy jeszcze co do weekendu. No i dupa, złożyłem dziś cebrę, jazda próbna i cieknie z pokrywy zaworów. Może uda mi się to jutro ogarnąć żeby w niedzielę pojechać ale nie jestem pewien. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 To i lepiej, zrobie bez pośpiechu. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Jeździ ktoś z Was aktualnie do Radomia? Ode mnie jest strasznie daleko, ale nigdy jeszcze nie byłem, a szukam jakiegoś kartingu (najlepiej na 3 dni) w terminie 14-16.08, bo nieoczekiwanie będę miał wolne. Można tam pojeździć w sobotę 15.08, bo z tych kalendarzy na stronie nie bardzo potrafię wywnioskować? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Można można 90zł za sesję w weekend albo 150 za cały dzień. Ja się wybieram w środku przyszłego tygodnia. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 A wiesz może i możesz zdradzić, co to za szkolenie? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skowronp Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Pro-Motor jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smuut Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Czy w Radomiu jest podział na grupy? Są mierzone czasy okrążeń ?Wybiera się ktoś w najbliższym czasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Ja w poniedziałek na poranną sesję. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Środa to dzień loda ;)A na Radom chamy jadom.Do radomia bym się wybrał. Ale też musze ekipę zebrać. Kiedy do tego Radomia? Jak nie w urodziny to np. 14 września. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Poranna? Czy cały dzień? Termin piękny.A p t t z Y Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Poranna. Ja teraz jestem na urlopie, a w urlop to wiadomo jak to w Polsce, trzeba zapie**alać przy domu itp. Z kolei jak wrócę do roboty to też nie będę brał na drugi dzień wolnego, to nie biuro poselskie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi