kivi Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Osz w morde gangsta Squad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 ja też środa tylko jeszcze potwierdze czy dostane urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 ja też środa tylko jeszcze potwierdze czy dostane urlop. Miszczu jak łańcuch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Miszczu jak łańcuch? Do końca sezonu wytrzymie a napewno jeszcze środe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ktoś chętny spotkać się w Markach albo Jankach w środę i jechać razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 tee wiecie że dzisiaj na torze w Radomiu była Monika Jaworska? skubana ładnie zasuwała na tym hornecie... Widać że dzieliła się uwagami jak tylko mogła. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Byłem z Moniką ostatnio na Slovakii. Tam zasuwała swoją R6 z czarodziejskim manualnym quickshiwterem. Wymiata. Nie ma co. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 tee wiecie że dzisiaj na torze w Radomiu była Monika Jaworska? skubana ładnie zasuwała na tym hornecie... Widać że dzieliła się uwagami jak tylko mogła.Pięknie ! i ujmy na honorze brak, że na kartingu lata....a w Białej byli Grandysi, widać, że powoli wszycy przenoszą się z Poznania na w "nasze" klimaty :biggrin: Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Ja na Radom nie pojade- chce zyć :)Trzeba jeździć gdzie sie da, a nie byc specjalistą od poznańskiego toru.Zaobserwowałem na Białej Podlaskiej na prawym ostrym nawrocie takim ze 160 stopni, jak gubią sie kierowcy gdy mają taki zakręt.Ja tam wyprzedzałem po 5-6 motocykli.A jakby pojeździli trochę po Radomiu to wiedzieliby jak się bierze megaostre wolne zakręty. Edytowane 4 Września 2012 przez kivi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Szkoda, że nie byłam w poniedziałek...Ale może będzie jeszcze kiedyś okazja spotkać zacną Koleżankę :biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Szkoda, że nie byłam w poniedziałek...Ale może będzie jeszcze kiedyś okazja spotkać zacną Koleżankę :biggrin:.Lepiej nie-można zginąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) No to pojeźdżone. Po ostatniej wizycie na Slovakii, mam ochotę znów pojechać do Radomia. Dwa szybkie zakręty (pierwszy i ostatni) nie wydają mi się już szybkie. A podstawowa różnica między Radomiem, a dużymi torami jest taka, że na Radomiu za pół dnia można zrobić 150 okrążeń, a na Slovakii za cały dzień zrobiłem 35. Bez dokładnej znajomości obiektu nie ma mowy o ściganiu się. Edytowane 6 Września 2012 przez koroviov Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Bez dokładnej znajomości obiektu nie ma mowy o ściganiu się. Niby dlaczego? Ostatnio na Białą przyjechał M. Grandys razem z A. Kropiwnickim i byli odpowiednio 3-ci oraz 2-gi. http://www.mylaps.co....jsp?id=2446136 . Mamy zawsze jechać na pamięć? A może lepiej po prostu robić do dobrze? Edytowane 6 Września 2012 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Niby dlatego, dlaczego muzycy używają nut choć doskonale znają utwór. A wymienieni przec Ciebie artyści nie są dobrym przykładem. Oni nie mają rozterek typu "jak wchodzić w zakręt z kolanem", "pozycja na moto", czy moja ulubiona "zakładka". To jazzmani, którzy grają avsto i doskonale improwizują. Zgodzisz się chyba, że dla kogoś kto się dopiero uczy rzemiosła znajomość toru jest istotna.A tak przy okazji, kto wczoraj tak wymiatał na czarnym GSXR750? Może byłby uprzejmy się wypowiedzieć. Edytowane 6 Września 2012 przez koroviov Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Zawsze jest istotna. To nie tak, że jest niepotrzebna. Tylko uważam, że bardziej istotna jest znajomość techniki, szeroko pojętej. P. S. Dobre porównanie :) . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi