Limo Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zino, dawaj do Poznania, ile można jeździć po Radomiu :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zino R Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zino, dawaj do Poznania, ile można jeździć po Radomiu :)Wiesz co ,jakoś nie czuję się na siłach... bo ja starszy człowiek jestem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 To w C można się turlać bez spiny. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zino R Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 To w C można się turlać bez spiny.Niby tak... wku**ia mnie ten dojazd,do Radomia mam 150 km x 2,bo powrót,po torze 100 km i jestem wyjebany jak bezpiecznik.A gdzie Poznań??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Niby tak...wku**ia mnie ten dojazd,do Radomia mam 150 km x 2,bo powrót,po torze 100 km i jestem wyjebany jak bezpiecznik.A gdzie Poznań???No nie żartuj Zino... Co to za odległości i przebiegi. Dawaj na Poznań :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTDucati Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Polatane:-)Pozdrawiam Kolesi z Piaseczna...Dzięki takze pozdrawiamy i dzieki za wspólna jazde. No nie żartuj Zino... Co to za odległości i przebiegi. Dawaj na Poznań :). Sorry ze tak z du.y sie zapytam, ale jak kosztuje poznan teraz bo troche sezonów w offroadzie byłem, a chciałbym polatac w Poznaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 450 zł jeden dzień speed day'a. Plus reszta kosztów oczywiście (dojazd, paliwo na jazdy po torze, ew. nocleg - choć można za darmo spać na torze, moto karta - 25zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dzięki takze pozdrawiamy i dzieki za wspólna jazde. Ze swojej strony też podziękuję za dzisiaj! Fajnie było posłuchać i nacieszyć oko tak nietuzinkową maszyną jaką jest Ducatii. Zino to że starszy człowiek jesteś to jest to tylko potwierdzeniem, że stary człowiek i może :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 TTDucatri - można przyjąć, że 1 minuta jazdy po torze Poznań wychodzi 7-10 zł (pamiętam, że MarcMarc robił kiedyś obliczenie), jeżeli wliczyć wpisowe, paliwo, paliwo na dojazd i opony. Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zino R Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 No nie żartuj Zino... Co to za odległości i przebiegi. Dawaj na Poznań :).Jeszcze nie odłożyłem łyżki... i jeżeli zgodnie z obietnicą zaopiekujesz się mną na torze, to kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 No to jesteśmy "umówione" ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pemeq Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 TTDucatri - można przyjąć, że 1 minuta jazdy po torze Poznań wychodzi 7-10 zł (pamiętam, że MarcMarc robił kiedyś obliczenie), jeżeli wliczyć wpisowe, paliwo, paliwo na dojazd i opony.oczywiście przy założeniu, że jeździmy tyle ile się da?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Nie ma co liczyć, ile kosztuje minuta czy sekunda jazdy na torze takim, czy owakim. Dojdziemy tym sposobem do absurdu, a moim zdaniem, prędzej czy później trzeba zacząć jeździć po dużych torach, bo kiszenie się na kartingach niewiele już wnosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Można także policzyć ile kosztuje minuta życia. Przecież potrzebujemy ileś tam wody/jedzenia na dany okres czasu itd. To co, może nie warto się męczyć? Drogo, cholera ;) . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Niby tak...wku**ia mnie ten dojazd,do Radomia mam 150 km x 2,bo powrót,po torze 100 km i jestem wyjebany jak bezpiecznik.A gdzie Poznań??? A do Poznania masz 220km autostradą, założę się że to mniej męczące niż 150km 12-ką ;) Zawsze możesz przejechać się na motopopołudnie za 120zł, zobaczyć czy to w ogóle dla Ciebie, tylko 3 sesje to się nie zmęczysz :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi