Romek.RR Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Dobra, Pany.. i Panie czy ktoś się wybiera w poniedziałek? Myślę czy by przyczepki nie wynająć, więc 2 osoby mógłbym wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 tee wiecie że dzisiaj na torze w Radomiu była Monika Jaworska? skubana ładnie zasuwała na tym hornecie... Widać że dzieliła się uwagami jak tylko mogła. Ale obiło mi się o uszy, że Monika naciska na wewnętrzny podnóżek. PS. http://www.szkola.monikajaworska.com/ Gdyby ktoś nie miał na CSS:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Adamek ma słaby prawy prosty. Tak słyszałem. I za nisko lewą rękę trzyma. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Dobra, Pany.. i Panie czy ktoś się wybiera w poniedziałek? Myślę czy by przyczepki nie wynająć, więc 2 osoby mógłbym wziąć. Ja najprawdopodobniej się wybiore. Skąd startujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Ja najprawdopodobniej się wybiore. Skąd startujesz? Górczewska, niedaleko Wola Parku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Odezwe się jeszcze w temacie w weekend. Zastanawiam się czy finansowo cokolwiek zaoszczędzisz na przyczepce przy 2,3 moto przy wypadzie do Radomia. Ile wynajem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Bardziej tu chodzi o to żeby było jak wrócić w przypadku ewentualnego zgruzowania. Jeśli chodzi o wynajem to 4 dyszki za dobe sobie liczą.Rumpla mam zagazowanego więc zawsze to trochę na paliwie się zwróci. Na 2 moto może wyjdzie na to samo, ale przy 3 już taniej to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 może dla odmiany do lublina w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) może dla odmiany do lublina w weekend?w przyszlym tygodniu z checia dołącze do przyczepki Bardziej tu chodzi o to żeby było jak wrócić w przypadku ewentualnego zgruzowania. Jeśli chodzi o wynajem to 4 dyszki za dobe sobie liczą.Rumpla mam zagazowanego więc zawsze to trochę na paliwie się zwróci. Na 2 moto może wyjdzie na to samo, ale przy 3 już taniej to wychodzi. jaka zrzuta na gaz i przyczepke na 2 moto wyjdzie? Chcesz jechac na 1 czy 2 sesje z przerwa na obiad? :) Edytowane 6 Września 2012 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Przyczepka 40, gaz ~ 50 - 60, czyli niecała stówa do podziału na 2 lub 3 osoby. No i sie właśnie zastanawiam czy jechac na 1 czy 2 sesje, ale raczej 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Pogoda ma być idealna w poniedzialek. Daj mi znac jutro rano czy lecisz na 100 to zalatwie urlop na poniedzialek. Nie wiozlem moto na przyczepce nigdy, sa tam jakies pasy zyby przypiac moto? Mysle że mozemy się spotkac 7.15 pod wola park? Pomysl jeszcze nad sesja. Ja po 4 godzinach jestem już dojechany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Adamek ma słaby prawy prosty. Tak słyszałem. I za nisko lewą rękę trzyma. Dobra, gadałem z siostrą Moniki i wyjaśniła mi, że jest faza naciskania na wew. podnóżek, ale to wyższa szkoła jazdy i lepiej cały czas naciskać na zewn(u mnie). Jak będę miał więcej wiedzy to się podzielę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 To jak z wkładaniem biodra w narciarstwie. To co robi Bodek Miiler nie koniecznie sprawdza się u amatorów. Dobrze, że chociaż zakładka sprawdza się zawsze i u wszystkich. Wszędzie. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Na poniedziałek mamy jeszcze jedno wolne miejsce na przyczepie. Jeśli ktoś zainteresowany to pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 wpuszczą na tor bez crashów? czy w ogóle nie ma takiej opcji? Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi