Paweł B Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 a niewiesz jak było w starych olejakach jakie były 36 to wiem ale 38 były? szukałem na allegro ale narazie nic niema znacie moze jakieś dojścia kto by mioał sprzedac? np smoothbore Mikuni RS ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 W polsce bedzie trudno dostac uzywki, szukaj raczej na zagranicznych stronkach aukcyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekd Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Mozesz spoko osiagnac 140 km na kole z 36 mm gaznikami. Gaznik mechaniczny z pompka,tzw flat slide,to jezeli chodzi o ustawienie,to jest PITA,( pain in the ass),odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Gaźniki z pompka ustawia sie sporo trudniej ale efekty sa dosc znaczace jesli chodzi o sama reakcje na gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Zwlaszcza jak sie kupi zuzyte uzywki :) Proponuje nowe, zaczynaja sie od $ 1100 AU: http://www.showandgo.com.au/mikuni/rs.htm?...f.htm~mainFrame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł B Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 na gaźnikach 36 mechanicznych od starego olejak 1100 uzyskam większą moc niż na 38 podciśnieniowych z 750 olejaka? wiecie moze gdzie kto sprzedaje takie uzywki mechaniczne ?? 36 bądz 38? interesują mnie uzywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 tylko jebaje zagraniczne praktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł B Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 tak wiem bo już czaiłem ale jak myslicie jakie gaźniki dadzą więcej mocy mechaniczne 36od 1100 czy podciśnieniowe 38?? od 750? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Moc daje konstrukcja silnika a nie gazniki, natomiast gazniki daja ci inna reakcje na gaz. Gazniki podcisnieniowe reaguja lagodniej, mechaniczne ostrzej, co nie zawsze jest wygodne w motocyklu o duzej pojemnosci i mocy. Oprocz gwaltowniejszych przyspieszen masz rowniez gwaltowniejsze zejscia z obrotow co w w ielu wypadkach moze byc zaskakujace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGLIK Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Mam ksiązke serwisową jak byś jeszcze potrzebował do gsf 1200 -600 po angielsku, ale są schematy elektryczne w niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi