Gość zenoo Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 (edytowane) To sie kolego nazywa SZANTAŻ :icon_mrgreen: Nie spinaj sie tak bo prawda jest taka ze tamten pan duzo bardziej napsocil i wcale nie bedzie mial ochoty zglaszac tego na policje. Inna sprawa ze taki sms to najglupsza rzecz jaka mozna zrobic. Nie wiadomo co to za skur***l wiec lepiej to zalatwic w inny sposob. a tobie się wydaje, że jak go kiedyś złapią i będą przeglądać tę jego komórę to nie trafią na sms-a z SZANTAŻEM? i co prokurator powie: no tak, w sumie miał rację, że bandziora postraszył, przestepca się spietrał więc może dzięki temu żeśmy go złapali....medal dla tego pana :biggrin: Edytowane 3 Lutego 2009 przez zenoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Dobrze ze nie wplaciles zaliczki,masz problem z glowy a teraz decyzja czy chcesz goscia zglosic na gliny czy po prostu odpuszczasz temat. Ale te smsy z szantazem to odradzam,moze to tylko kombinator zlodziejaszek bo rzuca sie na kilkaset zlotych ale nie wiadomo co zrobi,moze sie zemscic w niemilly dla ciebie sposob,jesli ma twoje dane. Gdzies na forum juz pisalem o koledze ktoremu ukradli cbr wartosci ponad 30.000.Przyszedl gosciu z plecakiem gdzie mial niby kase (banknot 200zl na zewnatrz kanapki a wewnatrz gazety pociete). Polozyl plecak z kasa i przejechal sie moto....tyle go widzieli. Jeszcze nigdy nie dawalem zaliczek i zadnych tam przelewow i dawac nie bede. Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka72 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Oj Chłopie,odwaliłeś kawał dobrej roboty!!!Zyczyłbym polskiej Policji takich skrupulatnych śledczych.Aż szkoda pozostawić ten temat bez rozgłosu.To się nadaje do "Uwagi".Gratuluję trzeźwości umysłu i pozdrawiam :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tweety13 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 No pięknie :icon_eek: . Ja jestem z natury łatwowierną osobą i w życiu by mi nie przyszło do głowy że ktoś może taki przekręt wywinąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 jezeli mozesz to powiadom o tym policje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 a tobie się wydaje, że jak go kiedyś złapią i będą przeglądać tę jego komórę to nie trafią na sms-a z SZANTAŻEM? i co prokurator powie: no tak, w sumie miał rację, że bandziora postraszył, przestepca się spietrał więc może dzięki temu żeśmy go złapali....medal dla tego pana :biggrin: E tam przeczytaj jeszcze raz co napisalem bo chyba zle odczytales moje slowa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 "To nie mój telefon" i wystarczy :biggrin: Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rauven Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Ba, pare razy w oczy mi sie rzucily budki z ktorych mozna wysylac smsy ;) Chociaz takie zabawy nigdy sie dobrze nie koncza, nie ma sie co znizac do ich poziomu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Honda CBR RR 600, rok 2005, cena13500 (brutto) I wszystko w temacie :clap: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Niedawno złapali szajkę podobna do opisanej w temacie http://www.motoel.pl/index.php?action=wyswietl&news=1&id=77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 http://republika.onet.pl/34315,26,1,fabryka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 kurde 3 mln pln..... to jest naprawde konkretna suma.... i ciekawe ze zosostali w polsce bo ja bym juz na madagaskarze siedzial z taka kasa :D Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Apetyt rośnie w miarę jedzenia :) może planowali zarobić tyle, żeby móc KUPIĆ Madagaskar :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zozol Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 no wlasnie, tego typu przekrety sa jak hazard, wygrasz to wyjdz z kasyna.... ale dobrze tepym ch*ja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 No i mój stary też się nadział na takich i 1500zł przepadło.Sporo osób zgłosiło na policję tą sprawę i po kilku miesiącach złapali ich ale konkretów nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi