noise of death Opublikowano 28 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2003 Raz widziałem zabawną sytuacje. Dojeżdżam do ronda mogilskiego w Krakowie patrzę, babka w samochodzie z przyczepką a na przyczepce jakieś materiały budowlane. Przyczepka dowalona na maksa. Koło przyczepki wpadło w jakąś dziurę ( nie trudno spotkać w naszych pięknych drogach) i po prostu odpadło. Babka wyskoczyła z samochodu , chwyciła się za głowę. Ludzie trąbią jak cholera bo korek a baba z przyczepką zastawiła dwa pasy. Babka znalazła koło rzuciła na przyczepkę , wsiadła do auta i rura- pojechała bez koła 8O . Ludzie zgłupieli , nawet przestali trąbić, a babka razem z przyczepką z snopach iskier opuściła rondo. :) Baba chciala dobrze, zeby nie tamowac ruchu a Wy sie smiejecie.... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 28 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2003 a co wy tam wiecie o Babach za kierownica????opowiem wam :jade sobie kumpla cbr1100xx (dostałem do testów) jade i nagle slepa baba mi wymusza i nawet niepoczuła że cebre doszczętnie skasowałem na jej słupku bocznymmotyw lipiec zeszły rok jade sobie xj piękny deszczowo mglisty dzień:evil: skręcam w prawo a tu mi baba renault kangoo dopir... w tył Yamahy gdy skręcałem w prawo ,twierdziła ,że niewidziała kierunowskazu?? :cry: a kufa od 50m jechałem max 40 km /h ............(no commmend)nic tylko pozabierać prawojazdy!!!!!!!!!!! tym ślepym babom za kierownica!!!!!!!!Paweł może zrobisz o tym ankiete :) pozdrawiam Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 6 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2003 Witajcie Dobrzy Ludzie :!: Baba jak Baba, ale banda gówniarzy w Maluchu :arrow: zabić kurcze zabić :twisted: :twisted: :twisted:Podpieram się tu definicją, aby Młodzi ne zrozumieli mnie żle.Gówniarz «młodzik, smarkacz; człowiek, który nie dorósł do swego stanowiska czy ambicji, człowiek niepoważny» Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 7 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2003 Ja osobiście polubiłem ludzi w maluchach. Jadąc z np. Bielska do Krakowa jedziesz w 60-70 procentach w terenie zabudowanym. Wystarczy dać się wyprzedzić takiemu gościowi z malucha a potem usiąść mu na zderzaku.Potrafią jechać 115 120 w terenie zabudowanym.W takiej sytuacji obie strony są zadowolone: gościu w maluchu- „ale cieciu za mną jedzie, jak ja bym jechał taka bryką dawno bym siebie wyprzedził” , ja także jestem zadowolony w razie kontroli drogowej płaci lider kolumny czyli gość w maluchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 7 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2003 Pipcyk fajny sposób:) Pierwszy raz się z takim spotkałem:) Naprawdę wporzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 7 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2003 Jadąc na Warszawę czy na innej szybszej drodze trzeba złapać lidera z mocniejszym sprzętem 8) . Kiedyś to był super sposób, ale odkąd zaczęły się pojawiać cywilne samochody policyjne uzbrojone w kamery i inne bajery trzeba bardziej uważać bo mogą cię także namierzyć od tyłu :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 7 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2003 Takie samochody o ile mi wiadomo są to zielnoe polonezy (takie jakby wyrzygane zielone rzygi :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 7 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2003 Takie samochody o ile mi wiadomo są to zielnoe polonezy (takie jakby wyrzygane zielone rzygi :) ) Polonez trochę słaby. Ciężko mu urzynać 160. A 200 na pewno nie pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DERBIIK Opublikowano 7 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2003 Co wy???? Miedzy Katowicami a krakowem tajniaki jezdzą w nowych primerach!!!!!! wiec uwazajcie jak bedziecie jezdzic. Zwłąszcza w Olkuszu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 7 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2003 Ale numer , właśnie się dowiedziałem: w wadowicach złodzieje ukradli policyjnego tajniackiego passata :lol: . Te c*ele w passacie to była zmora kierowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 7 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2003 Hehe... Jeszcze 10 ukradną i pewnie policja nie będzie miała tajniackich wozów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszu Opublikowano 7 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2003 hejnie wiem jak w innych miastach ale w krakowie zamontowali kamery ( 3 klatki na sekunde) na "szybszych" trasach :)((((((( baby i inne typy w samochodach to pryszcz wobec szalejacych "pieszych" ....az sie pisac nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 7 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2003 Takie samochody o ile mi wiadomo są to zielnoe polonezy (takie jakby wyrzygane zielone rzygi :) ) Żeby to były Poldasy, to nigdy nie udałoby się złapać kogoś, kto przekracza 140, bo zanim się Poldas bujnie ....W białymstoku mają Mondeo (granatowe, bez kołpaków. Wersja przedostatnia: okrągła) i Vw Vento szare, też bez kołpaków. Właśnie po tym, że nie ma kołpaków najłatwiej tajniaków namierzyć. Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 7 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2003 Oddajcie im już te kołpaki to se chłopaki na wódkę wymienią... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 8 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2003 oni te kołpaki już dawno sprzedali..,ciekawe co jeszcze z samochodów powysprzedawali?? :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi