aftys6 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 dla mnie jest jednoznaczne... Bo skoro będe próbował nowej techniki to będe się uczył prawda? ;> tak to można ująć... no zgodze się ... nie ma sensu tego ciągnąć...bo TRAUMAtyczne wspomnienia zostaną ;p Dozoba na drogach :D. Bój się jak narazie białej CBR, w przyszyłym sezonie Bladego z kierowcą w spodenkach ;) Mimo spiny , dzieki za uwagi ;] Szerokości :crossy: jak żeś taki doświadczony to polecam >>> TĄ TRASE <<< Przemyśl - Sanok. Ja już usuwam ten temat z subskrypcji bo szkoda tłuc w klawiaturę już ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDragon Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 O jaka fajna traska do nauki jazdy ;). Dobrze, że w okolicy też mam takie. Przełęcz Walimska -> Jugowska -> Woliborska -> Srebrna -> Dom. Po takiej wiązance opanowanie moto w jednym palcu ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 dobra enZo doje*ałeś chłopakowi-czujesz się lepiej? Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 dobra enZo doje*ałeś chłopakowi-czujesz się lepiej? Na szczęście nikt ani nic do motocykli mnie nie zrazi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDragon Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 ... lepiej byłoby by ograniczyć dostęp jak zwiększać cene. O nie lanserach chcących śmigać R1 lub bladym to już zapomniałeś? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Kur....a litrowe motocykle powinny kosztować dwa razy tyle, teraz każdy lanser lata R1 albo Bladym. Tak? A ja słyszałem, że lanserzy przesiadają się teraz na 848 i 1098 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Oczywiście, że nie - przecież nie winklowanie jest najważniejsze. Najważniejsze jest, żeby umieć palić gumę :wink: http://pl.youtube.com/watch?v=QCsvS8ONvUk Tragedia ... Schowałeś grzechotnika w silniku? Muszę Ci powiedzieć, że jeszcze nie słyszałem takiego jazgotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Tragedia ... Schowałeś grzechotnika w silniku? Muszę Ci powiedzieć, że jeszcze nie słyszałem takiego jazgotu. JA NADAL PLECAM CZYTANIE KOMENTARZY... napinacz rozrządu.... A co do lanserów... to nie każdy kto ma bladego czy r1 musi nim być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) No i musiałbyś się przesiąć na 600-kę :icon_razz: Taki żarcik :cool: Edytowane 27 Stycznia 2009 przez tadeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 dobra enZo doje*ałeś chłopakowi-czujesz się lepiej? Nie chodziło o dojebanie tylko uświadomienie kilku rzeczy młodszemu :bigrazz: Czasem mam dość "kalek" w dresach na polskich ulicach na mocnych moto co "Nam" opinię robią i później każdy się dziwi "to Ty masz pełne ubranie na moto WOW". Jakoś np. w Niemczech tego nie ma, dlaczego? Przepisy, proste i jestem za wprowadzeniu ich w Polsce. Tak? A ja słyszałem, że lanserzy przesiadają się teraz na 848 i 1098 Też jestem lanser bo zamierzam kupić DUCATI :icon_razz: Żeby zrozumieć taką markę jak Ducati to trzeba do niej dorosnąć i trochę się z Japonią zapoznać :icon_razz: YUBY - i jak wybór? Mam nadzieję że jedyny słuszny i wybrałeś 848 :bigrazz: zapodaj jakieś zdjęcia :bigrazz: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Obawiam się że pożyczę kasę i 1098S stanie w moim garażu. Bo jestem chorym psychicznie lanserem. Hehe to chyba mamy ten sam zespół bo też będę atakował na 1098 tyle że bez S :biggrin: To dopiero się lanserów na wiosnę narobi :icon_razz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 no i ja też lanser bo napewno nie motocyklista ;d na Bladym 919 albo 929 :cool: a tak serrio. Dzieki za te "uwagi" chociaż dość ostrej formie... Mimo tego ,że jestem taki nieodpowiedzialny to jakieś wnioski z tego wyciągne :notworthy: pewnie takie ,żeby odrazu Hayke kupić :icon_biggrin: ;) Pozdro... bez spiny :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 no i ja też lanser bo napewno nie motocyklista ;d na Bladym 919 albo 929 :cool: a tak serrio. Dzieki za te "uwagi" chociaż dość ostrej formie... Mimo tego ,że jestem taki nieodpowiedzialny to jakieś wnioski z tego wyciągne :notworthy: pewnie takie ,żeby odrazu Hayke kupić :icon_biggrin: ;) Pozdro... bez spiny :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 tyle że bez S :biggrin: Bez S to byl Psikutas :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi