marcepan Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) Wszystko zalezy od tego ile jestes w stanie na to przeznaczyć. Jeśli masz powyżej 1000/1500zł nie powinno być problemu. W każdym sklepie moto znajdziesz piękne stroje.Jeśli natomiast mniej to musisz poszukać. Na bazarach motocyklowych, promocjach internetowych, allegro, pod warunkiem że je gdzieś wcześniej przymierzysz. Ja sama szukałam dla siebie kombi przez całą zimę. Ciężko kupić cos co będzie bezpieczne i wyglądało nieźle.W końcu połączułam kurtkę RST ( kupiona na bazarze motocyklowym za 50% ceny) oraz spodnie skórzane z innego zestawu, nawet już nie pamiętam jakie. Wygląda super i ma piekne wcięcie w tali;) Moja znajoma kupiła tez używane kombi na allegro. Kosztowało w miarę mało a było w prawie nienaruszonym stanie. Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez marcepan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosa Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Artykuł niby okej ale i tak nie wiem na co się zdecydować. Śmigam 5 sezon i powinienem raczej wiedzieć czego chcę, nic bardziej mylnego.Zależy mi bardzo na bezpieczeństwie i dopasowaniu do ciała-czyli skóra(wygląd też nie bez znaczenia) ale ważna jest uniwersalność- czyli tex.... I bądź tu mądry.... :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 To zerknij tutaj (i przeczytaj ten temat do końca), kilka propozycji tam pada. Ewentualnie pytaj w tamtym temacie (dla porządku), pomożemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Czytałem z uwagą pierwszego postu w tym wątku Moderatora - bardzo dokładnie ,opisuje ; co powinno się brać pod uwagę przy kupnie kombinezonu .Moderatorze :clap: :clap: :clap: , a innych wiedza też jest bardzo przydatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek88 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 http://hypnotik.pl/oferta/kombinezony/skorzane/model-DRAGON a co powiecie na taki kombinezon? używa ktoś? bo ja osobiście nie ale znajomy tak i jest zadowolony ktoś jeszcze ma ten kombek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nils Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Jezdzil ktos z was w kombinezonach 4sr http://www.4sr.pl/sklep-motocyklowy/kombinezony-motocyklowe/ ? Calkiem ladne wygladajal ze sa dobrze wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Czy można skórzane kombi przechowywać w niskiej temperaturze, czyli po prostu zimować je w garażu bez ogrzewania? Czy to nie będzie jakoś szkodliwe dla skóry? A przy okazji - jak z kaskiem, obuwiem? Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Chyba nawet lepiej jak sie wymrozi, poginą te wszystkie roztocza i bakterie. Mój zawsze byl w garażu i nie zauważyłem żeby mu cokolwiek.Taki pus ze nie smierdział:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Dzięki, z tymi zarazkami to racja, nie pomyślałem. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hants Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 http://www.motogen.pl/artykuly/porady/jak-kupic-kombinezon-kompendium-wiedzy,art27.html Linek nie działa (chrome, IE) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spokojny Nerwus Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witam. Gdzie na terenie Warszawy można znaleźć do przymiarki kombinezon jednoczęściowy Dainese (rozmiar 56-58)? Jak mają się jakościowo do siebie kombinezony arlen ness = dainese? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spokojny Nerwus Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Dzięki. Skoczę na Prymasa. Ktoś ma doświadczenia ze sklepem http://www.fc-moto.de/. Dobre przeceny mają. Może macie jeszcze jakieś inne źródła atrakcyjnych ofert? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spokojny Nerwus Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Mówisz Revit. Ciekawe muszę obczaić. Na Prymasa nie mają dużych rozmiarów. Taka uwaga mierzyłem Arlena, RST i SECA. W Arlenie ledwo co się dopiąłem, ale jak już się udało to wpasował się do mnie idealnie. Za to zauważyłem że w dwóch pozostałych ochraniacze kolan jak stałem, tak jakby schodziły pod kolana gdy kucnąłem imitując dosiad maszyny to wpasowywały się na swoje miejsce. W Arlenie stojąc były na swoim miejscu, ale nie zwróciłem uwagi czy jak kucnąłem to ochraniacze nie poszły nad kolano. Mam nadzieje że zrozumiale opisałem :rolleyes:.Wydaje mi się że prawilnie ochraniacze powinny być na swoim miejscu bez względu na pozycje ciała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkIi Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Ja też sugeruje ukłon w stronę Revit. Kapitalne kombinezony. Jakościowo równe Spedi i lepsze od Dainese. Do tego akceptowalne cenowo. Edytowane 25 Marca 2016 przez MarkIi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaami112 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dziś byłem w Legato Motocykle w Krakowie i kupiłem spodnie Rev'it GT-R. Cena niska, jakościowo super. Obsługa bardzo fachowa, nie wciskają towaru na siłę. Jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi