Skocz do zawartości

Nowy tor w Polsce?

Leszek Karlik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 7 miesięcy temu...

Bylem w polowie zeszlego roku na miejscu zeby na wlasne oczy sie przekonac jak to wyglada. Jezdzilismy z mapa w reku, wypytywalismy miejscowych i ochrone obiektow wojskowych na miejscu. Lazilismy gdzie sie dalo az w koncu zwinela nas ochrona Pronitu i wyladowalismy na strozowce, skad odebrala nas Policja. Pierwszy raz od dawna jechalem Niva i fajnie bylo :icon_mrgreen: Przy okazji porozmawialismy jeszcze ze strozami prawa i dowiedzielismy sie, ze jak na razie NIC konkretnego sie tam nie dzieje. Fajnie byloby zobaczyc ten tor ale w takim tempie nie bedzie go napewno w tym roku. Wogole jestem zdania, ze pomyslodawca troche sie przeliczyl i nie spodziewal sie takiego oporu materii. Ciekawe czy i kiedy cos z tego bedzie :rolleyes:

bo to pewnie jakaś ściema była z tym torem i tyle, chodziło tylko pewnie o to zeby zwiekszyć nakład sprzedawanej gazety pomysłodawcy :)

..... i kolejna rozwiązana zagadka z serii "Spiskowcy kontra naród". Można iśc spac w spokojniejszym świecie. Dzięki ci anonimowy odkrywco prawdy za napiętnowanie zła i występku :notworthy:

Edytowane przez bartMFK

To co Mobila kiedy zapraszasz na polatanie na prywatnym torze ? :D Trudno trzeba będzie Cię objechać klasycznym V2 na włsanym podwórku :P

no na moim torze będę mistrzem podwórka. Myślę, że koło maja można wpadać. Beton będzie wylany i będą zajebiste 3 winkle :bigrazz:

Mam nadzieję, że Yubuś też się skusi i przyjedzie do nas do Rzeszówka :icon_mrgreen:

no na moim torze będę mistrzem podwórka. Myślę, że koło maja można wpadać. Beton będzie wylany i będą zajebiste 3 winkle :bigrazz:

Mam nadzieję, że Yubuś też się skusi i przyjedzie do nas do Rzeszówka :icon_mrgreen:

Słabo, myślę że ja z kolegą pAq zakupię wiadro dobrej farby, wypijemy kratę piwa żeby było z czego słupki zrobić i środkowoeuropejskim centrum motocyklowym będą Bratkowice koło Rzeszowa :biggrin:

Plan już mamy, tak na szybko będzie ok 8 zakrętów i prosta start meta o długości ok 70 m :biggrin: więc będzie mocne dohamowanie przed ostrym w prawo :biggrin: :crossy:

Enzo - tylko tego słupa (co stoi na placu) trzeba będzie gdzieś wkomponować ;-)

Co do tego toru w Pionkach to kiszka wyszła. Tak się pompowali tą wiadomością, jakieś tam wywiady, jakieś tam konferencje, a w Polszy jak sie nei ma wszystkiego na papierze to lepiej siedzieć cicho.

pzdr

Enzo - tylko tego słupa (co stoi na placu) trzeba będzie gdzieś wkomponować ;-)

Co do tego toru w Pionkach to kiszka wyszła. Tak się pompowali tą wiadomością, jakieś tam wywiady, jakieś tam konferencje, a w Polszy jak sie nei ma wszystkiego na papierze to lepiej siedzieć cicho.

pzdr

Ziom, koło słupa mamy szykanę piękną zrobioną :biggrin:

Teraz ta ziemia co zalegala na polowie naszego planowanego toru jest juz usunieta wiec na wiosne mozemy zaczac wyznaczanie trasy. Tor bedzie mial pewnie kolo 300m a najwyzsza predkosc przewiduje w graniach 60km/h. Mozecie sie smiac ale ja wlasnie tam szkolilismy sie na samym poczatku i tam zaliczalismy pierwsze kolanka, prawda enZo, prawda Mycior? Zapraszamy wszystkich chetnych.

Jesli chcecie przekazac jakies datki na pierwszy tor na podkarpaciu to nr konta przekaze na PW :D

Jesli chcecie przekazac jakies datki na pierwszy tor na podkarpaciu to nr konta przekaze na PW :D

Jak każdy anonimowy dobroczyńca nie chce być anonimowy więc publicznie się zdeklaruje do przekazania datków. Jeśli ten Wasz tor będzie taki super chruper jak mówicie to przekażę na niego całe 200zł :bigrazz: Tylko potrzebuję faktury coby sobie w koszty wpuścić :biggrin: