Gość marcpol Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Na nic by mu kombinezon się nie przydał przy takim wypadku. A kwestia kamizelki odblaskowej też jest dyskusyjna, ja nie jestem za nimi. Przecież motocykl to nie rower, że nie widać go z ciemności, bo przecież ma światło :bigrazz: . To był ironia. Zgadzam się z ziuT em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=nALaL9rYpMk&feature=related a patrzcie tu- nikt z gaśnicą nie chciał wyskoczyć.... No coment.. Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Yo! Obojetnosc czasem nie zna granic... :banghead: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaqs Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 hahahah z tym kombinezonem to mnie rozwaliłeś ;] a ten 2 film ... co za chamstwo i prostactwo, żeby przejeżdżający się nie zatrzymał jak widzi wypadek.. Jedyny rozsądny człowiek z tego merca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazzu Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 może myśleli że gume pali, więc po co idiocie przeszkadzać ? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zima pełną parą nie ma co ... :flesje: Rozkładają mnie komentarze na youtube np. "rest in pieces" (spoczywaj w kawałkach) Wisielczy humor w pełnym wydaniu :icon_twisted: Oby do wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Warto obejrzeć kilka razy i pamiętać czym grozi lekceważenie tej mocy powiedzial co wiedzial.... :banghead: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ha! Wydalo sie, ze nie masz skonczonych 18 lat wymaganych do otowrzenia filmu :D A co do filmu - coz, zdarza sie nawet najlepszym. Na mnie nie wywarl zadnego wrazenia. Na mnie też nie wywierało...do momentu jak mnie składali, rehabilitowali i musiałem zmienić styl życia, musiałem przyzwyczaić się do chronicznego bólu, zrezygnować z kilku rzeczy, które lubiłem....itp. I nie wiem dlaczego tak jest... aaaa, i jeszcze ta myśl o wózku inwalidzkim zaraz przed wypadkiem...jest okropna. Piszcie co chceie, Ci po wypadku wiedzą o czym piszę. Nic osobistego Kwiatek, po prostu akurat Ty to napisałeś. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 monter75 twardym trzeba być, a nie mientkim jak kaczuszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 monter75 twardym trzeba być, a nie mientkim jak kaczuszka. To chyba żart? Bo monter ma rację, jeśli tego nie przeżyłes, nie masz pojęcia o czym napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 monter75 twardym trzeba być, a nie mientkim jak kaczuszka. Masz pewnie tytanowe kości i kewlarową skórę. I nic nie jest w stanie Cie rozpie*dollić na pierwiastki nawet dzwon przy 240 o metalowe barierki na autobanie. Też tak chce! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni76 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 monter75 twardym trzeba być, a nie mientkim jak kaczuszka. widze ze zbytnio nie masz pojecia co napisałes. Moze jeslij kiedys znajdziesz sie w sytuacji co monter75 (czego ci nie zycze) zrozumiesz jaka bzdure palnołes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 (edytowane) ej panowie, z tego co pamietam to czarek jakis czas temu polamal za jednym razem na moto wiekszosc konczyn miednice i takietam i z tego powodu teraz na trike'u jezdzi... Edytowane 21 Grudnia 2008 przez komandosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni76 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 ej panowie, z tego co pamietam to czarek jakis czas temu polamal za jednym razem na moto wiekszosc konczyn miednice i takietam i z tego powodu teraz na trike'u jezdzi... Skoro tak to wycofuje to co napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitor Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 a jaka to roznica bo za wyjatkiem przydatnosci organow do transplantacji* to moim zdaniem zadna. * z tym tez roznie bywa bo mozna byc w jenym kawalku a wewnatrz masakra i wtedy zaden pozytek z naszych zwlok Ha ha ha... to była ironia w moim wykonaniu. Myślałem, że czytając cały początek jest to wystaczająco jasne. Resumując chciałem powiedzieć, że dla mnie nie ma żadnej różnicy. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi