Limo Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Major, ja Ci dobrze radzę, zacznij jeździć do Mallory Park bo stracisz to prawko i będzie płacz. W UK to tylko kwestia czasu. Masz raptem 50 mil. To jest prosty tor, dla początkujących w sam raz. 27 lutego jest track day za 69f, to jak za pół darmo.Albo nawet 13-go za 59f. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Limo,do tej pory nie sprawdzałem jeszcze track day'ów, bo chciałem poczekać aż zrobi się cieplej (wymówki, wymówki...). Teraz z ciekawości rzuciłem okiem i ceny faktycznie wyglądają elegancko, za około 100 można się już nieźle pobawić, dzięki!Kilka razy przewinęło się tu na forum, że po oponie można powiedzieć dużo o jeźdźcu. Macie tu jeszcze świeże foto mojej ;)To jak to jest, jestem pi*da czy ciota? Czy obleci? :D :D Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Jak to na drogach publicznych to powiedziałbym że jesteś głu.... nierozsądny :PA jak chcesz zamykać opony w ruchu publicznym to na boga, nie na takim kartoflu!!!!! Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Co masz na myśli z tym kartoflem? Bandit jako całość? :D Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Z oponą! metzeler z6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Hehe, też :P. Ale bardziej miałem na myśli oponę!! Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ale co konkretnie z tą oponą Limo? Bo ja nadal nie rozumiem ;).Przemek - tak, Metzeler Roadtec Z6. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 No to że to kartofel :P. Nadaje się do jazdy na wprost ale bokom to bym nie ufał że nie puszczą. Zainwestuj w coś porządnego :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 A mnie się wydawało, że trzymają zajebiście... ;) Serio, czuję się na nich dużo lepiej niż na Pirelli City Demon ;) Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Do mieszanej jazdy (szczególnie, że część po mokrym) polecam Pilot Road 2 2TC. Mnie nigdy nie zawiodły bez względu na warunki i obciążenie. No i sporo wytrzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 City Demon to w ogóle dno. A ta Z6 to z którego roku jest? Do zamknięcia trochę jeszcze brakuje. Nie zdziw się jak puści właśnie wtedy. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 W UK nie ma tyle w środku lata :biggrin: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Jak straci prawko to bankowo, ja po pierwszym asbo wróciłem :laugh: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 City Demon to w ogóle dno. A ta Z6 to z którego roku jest? Do zamknięcia trochę jeszcze brakuje. Nie zdziw się jak puści właśnie wtedy.City Demon to dno, ale podobała mi się przewidywalność i można powiedzieć bardzo podobna przyczepność w różnych warunkach. Zamknąć mi się ich nie udało, puszczały dosłownie kilka mm przed samym brzegiem.Co do tych Z6, to nie mam pojęcia ile one mają, ale coś ponad 2 lata na pewno. Przyszły razem z moto i jeszcze nie było potrzeby zmieniać. Dawno nie paliłem gumy ;). Ja na XX szlifowałem wydechy na Z6, tylko było około 25 stopni na plusie.No to znaczy, że się da ;). Tylko skąd ja tu wezmę 25 stopni? :D :D :DLimo, co konkretnie niesie za sobą asbo?Tadek, dzięki za sugestię! Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ja dostałem wybór mandat z punktami albo asbo bez dalszych kosekwencji ale przy następnym już utrata moto. Wiek opony sprawdzisz po numerze DOT na boku. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi