Kirek Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ale bym się zdziwił gdyby na forum bladego wygrał w testach gixer :icon_razz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekzx6r Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 (edytowane) a na forum suzuki ciekawe co by wygrało hehe xD :D W salonie zostały dwie sztuki gixów k8 :D chyba czas zarezerwowac ehhh xDxD :D ku*wa zeby mi Bóg jakos podpowiedział co kupić to łatwiej by było :D gixx mnie cholernie ciągnie, a z rozsądku wypadało by wybrac rr'ke ;/ dzizyssssss po****ne to wsycko ;( xD Edytowane 28 Grudnia 2008 przez maciekzx6r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Bierz to co Ci bardziej pasuje - obie machiny są godne uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ale bym się zdziwił gdyby na forum bladego wygrał w testach gixer :icon_razz: :biggrin: Tak to raczej prawda :biggrin: W końcu test przerowadzali fanatycy Fireblade'a :wink: Ja tam nic do tego nie mam :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 maćku nie zachowuj się jak dziewczyna-skończ smucić :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 maćku nie zachowuj się jak dziewczyna-skończ smucić :) ...i bierz ZX10 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 ...i bierz ZX10 :biggrin: No jeśli woli maszynę z charyzmą... Ostry jest ten sprzęt, wydaje mi się dużo bardziej, dużo ostry od CBR :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 nie bierz gixa , to sprzet nie dla ciebie - mozesz go nie ogarnac - wiesz to podswiadomie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekzx6r Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ogarne, ogarne :D:D nie sprzet sie liczy tylko ŁEB ! kazdy o tym wie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Liczą się umiejętności + łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Jeśli decyzje na drodze podejmujesz z takim zdecydowaniem jak decyzje odnośnie zakupu moto to zaczynam się bać o Twoje zdrowie :) Chłopie, kup ten motocykl bo najwyraźniej chcesz by forum podjęło za Ciebie decyzję i wzięło na siebie jej skutki! Więcej odwagi! :) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Kup sobie K1/929 i w razie ewentualnej gleby czy szlifu nie będzie takiego płaczu i lamentu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekzx6r Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 gixer xD I nie mówcie mi o umiejętnościach ;) 2 lata na 600tce bez zadnej gleby (czy w zime czy w lato) ale myśle że jeszcze wiele musze się nauczyć, tak jak każdy z was za pewne :] chyba ze jest tu jakis proFF o którym nie wiem [; "Kup sobie K1/929 i w razie ewentualnej gleby czy szlifu nie będzie takiego płaczu i lamentu.." Nie kupuję motocykla pod wzglądem, czy się wypier**le czy nie, kazdego motocykla szkoda tak samo... Zadałem temat z takim zapytaniem żebym mógł dowiedzieć sie o awaryjnościach tych sprzętów. A najbardziej mnie wku**ia na tych wszystkich forach, takie odp jak; nie kupuj tego bo se nie poradzisz ;/ kuuuuuuuuuurwa szmać. No chyba ze jakiemus 14-latkowi mama pozwoliła na motor i sie pyta na forum czy r1 jest dobry na I moto XD XD :D:D:D:D znalazlem juz taki temat ale na innym forum :) szczesliwego nowego roku ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 uważasz że 2 lata bez wywrotki to juz są takie wysokie umiejętności. Ja mam za sobą 3 lata i tez lato (gpz, bandit, cross) i zima (crossik i teraz na enduro) i uważam że jeszcze mi dużo brakuje. Nie wiem jakie tam masz umiejetności, ale uwierz mi że 2 lata (3 też) to nie jest długi staż..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Nie wiem jakie tam masz umiejetności, ale uwierz mi że 2 lata (3 też) to nie jest długi staż..... Że tak powiem to jest ch*j a nie staż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi